Este posibil ca fanii Vulpiței să înceapă să uite de ea, motiv pentru care Vedeta de la Acces Direct caută constant noi moduri de a atrage atenția oamenilor care până acum o urmăreau constant.

În ultima vreme, cei doi soți din Vaslui care au fost la un pas de divorț, au încercat mai multe metode prin care să câștige atât bani, cât și simpatia oamenilor. Aceștia au ajuns în atenția presei după ce au apărut prima data la Antena 1, în cadrul emisiunii Acces Direct, ulterior începând să exploreze vastul spațiu al Youtube-ului.

Având deja o reputație în spate, câștigată în urma emisiunilor care au fost urmărite de milioane de români, cei doi s-au hotărât să-și înceapă cariera de cântăreți și au lansat o melodie care s-a bucurat de un real succes.

După ce piesa lor, „Om bogat sau om sărac”, a avut un mega succes, cei doi soți s-au gândit să dea din nou lovitura. „Câinii latră, Vulpea merge” este noua melodie a Vulpiței și Viorel și în două ore a strâns deja aproape 100.000 de vizualizări.

Pentru a redeveni „relevanți” cei doi s-au aventurat într-o expediție cel puțin „periculoasă” și ieșită din comun.

Vulpița și Viorel s-au plimbat cu telegondola, la 50 de metri deasupra plajei, dar senzațiile tari la înălțime nu i-au priit vedetei de la Acces Direct.

Pentru că nu mai făcuseră asta niciodată, cei doi au decis să o facă cu stil, în stațiunea de fițe de pe litoralul românesc, Mamaia.

În timp ce Viorel se bucura de priveliște, Veronica, neobișnuită fiind cu astfel de înălțimi, tremura din toate încheieturile și era aproape să leșine de frică când, din cauza vântului, telegondola se mai legăna dintr-o parte în alta a cablurilor ce o susțineau.

„Aoleu, aoleu! Dar unde ne duce? Îmi e tare frică!”, a declarat Vulpița în timpul experienței aproape traumatizante din telegondolă.