Evenimentul ZileiVremeaVremea în următoarele două săptămâni. Vine frigul peste România

Vremea în următoarele două săptămâni. Vine frigul peste România

Vremea în următoarele două săptămâni. Vine frigul peste România
Vremea se răcește în următoarea perioadă, conform prognozei emise de ANM pentru următoarele două săptămâni.

Vremea se răcește în următoarele două săptămâni, iar temperaturile vor ajunge la -4…-8 grade. În ultimele zile ale lui ianuarie și primele zile ale lui februarie trebuie să ne așteptăm și la precipitații. Autoritatea Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Prognoza este valabilă pentru toate regiunile din România.

Vremea pentru două săptămâni în Banat

În primele zile ale intervalului, temperaturile vor fi în scădere. Media maximelor va tinde spre 2 grade, iar minimele spre -4 grade.

Spre sfârșitul primei săptămâni vremea se va încălzi treptat. Valorile termice vor ajunge, în medie, la 8…10 grade, iar cele nocturne spre 2 grade. Vor fi posibile ușoare variații ale regimului termic și pe parcursul celei de-a doua săptămâni. Media maximelor se va încadra între 4 și 6 grade, iar cea a minimelor între -2 și 0 grade.

Temporar se vor semnala precipitații slabe, cu caracter local, pe tot parcursul intervalului. În jurul datelor de 29 și 31 ianuarie, precipitațiile vor fi pe arii mai extinse și moderate cantitativ.

Vremea în Crișana

Vremea se va răci în primele zile ale intervalului. Media temperaturilor pe timpul zilei va tinde spre 1…2 grade (în 27 și 28 ianuarie). Cea a temperaturilor nocturne va fi de -5…-4 grade (în nopțile din perioada 27-29 ianuarie). Spre sfârșitul primei săptămâni valorile termice vor crește treptat, astfel media maximelor va ajunge până la 6…8 grade. Cea a minimelor va ajunge până în jurul a 0 grade.

Ușoare variații ale regimului de temperatură vor fi posibile și pe parcursul celei de-a doua săptămâni. În această perioadă se estimează o medie a maximelor cuprinsă între 2 și 4 grade și una a minimelor între -4 și -2 grade. Temporar se vor semnala precipitații slabe, cu caracter local, pe tot parcursul intervalului. În jurul datelor de 29 și 31 ianuarie, acestea vor fi mai extinse.

Vremea pentru două săptămâni în Transilvania

În primele zile ale intervalului temperatura aerului va fi în scădere. Media maximelor va tinde spre valori în jurul a -1…0 grade (în 27 și 28 ianuarie). Media minimelor va oscila între -8…-6 grade. Spre sfârșitul primei săptămâni vremea se va încălzi treptat.

Valorile termice diurne vor ajunge în medie la 4…6 grade, iar cele nocturne spre medii de -3…-1 grade. Ușoare variații ale regimului termic vor fi posibile și pe parcursul celei de-a doua săptămâni. Media maximelor se va încadra între 2 și 4 grade, iar cea a minimelor se va situa în jurul a -5…-4 grade. Temporar și cu caracter local se vor semnala precipitații slabe, pe tot parcursul intervalului.

Vremea în Maramureș

Vremea se va răci în primele zile ale intervalului. Temperaturile diurne vor fi cuprinse între -1…0 grade (27-28 ianuarie). Temperaturile nocturne vor tinde spre -6…-5 grade (27-29 ianuarie). Spre sfârșitul primei săptămâni valorile termice vor crește treptat, astfel media maximelor va ajunge până la 4…6 grade. Media temperaturilor minime vor ajunge până la -2…-1 grad. Ușoare variații ale regimului de temperatură vor fi posibile și pe parcursul celei de-a doua săptămâni. În acea perioadă se estimează o medie a maximelor între 2 și 4 grade și cea a minimelor de -4…-3 grade.

Temporar se vor semnala precipitații slabe, cu caracter local, pe tot parcursul intervalului. În 25 ianuarie și în perioada 29-31 ianuarie, acestea vor fi pe arii mai extinse și posibil moderate cantitativ.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE


Accesează: