Evenimentul ZileiActualitateVoluntarul de la Baza Mihail Kogălniceanu care a atras toate privire. A devenit vedetă instant

Voluntarul de la Baza Mihail Kogălniceanu care a atras toate privire. A devenit vedetă instant

Voluntarul de la Baza Mihail Kogălniceanu care a atras toate privire. A devenit vedetă instant
Echipa de militari a Crucii Roșii Americane, de la Baza aeriană Mihail Kogălniceanu, are în componență un membru nou. Este vorba de un câine, care pare să se simte în largul lui în bază, motiv pentru care a fost adoptat ca voluntar pentru a ridica moralul militarilor americani.

Echipa americană a Crucii Roșii, de la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, a și botezat jucăușul animal, punându-i numele de Seymour.

   

„Îi spunem bun venit lui Seymour în echipa MK! Seymour este noul nostru voluntar, îl puteți găsi la clădirea Crucii Roșii sau plimbându-se prin zonă, ridicând moralul tuturor. El este aici pentru a oferi afecțiune, siguranță și dragoste militarilor cantonați în România. Toată lumea l-a primit cu brațele deschise, iar fericirea pe care o aduce se vede în fiecare zâmbet”,  au postat, pe Facebook, militarii echipei Crucii Roșii de la Baza Mihail Kogălniceanu, potrivit ctnews.

Foto Facebook


Accesează: