Evenimentul Zilei > Politica > Vizită-SURPRIZĂ la BELGRAD. Un ÎNALT OFICIAL român, PRIMIT de președintele Serbiei
Vizită-SURPRIZĂ la BELGRAD. Un ÎNALT OFICIAL român, PRIMIT de președintele Serbiei

Vizită-SURPRIZĂ la BELGRAD. Un ÎNALT OFICIAL român, PRIMIT de președintele Serbiei

Presedintele sarb Aleksandar Vucic l-a primit luni pe directorul Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig
Cu aceasta ocazie, Vucic a salutat colaborarea dintre cele doua servicii de informatii reflectata in schimbul de informatii si lupta unitara impotriva terorismului, criminalitatii organizate si a altor riscuri actuale in domeniul securitatii.
 
Aleksandar Vucic a subliniat necesitatea consolidarii colaborarii prin intermediul schimbului de experienta in lupta impotriva criminalitatii cibernetice.si a altor riscuri actuale in domeniul securitatiii.
 
Potrivit comunicatului de presa dat de Administratia Prezidentiala, Aleksandar Vucic a subliniat contribuția serviciilor de securitate din cele două state in menținerea păcii în regiune

„Presedintele sarb Aleksandar Vucic l-a primit astazi pe directorul SRI Eduard Hellvig. Cu aceasta ocazie, a salutat colaborarea dintre cele doua servicii de informatii, reflectata in schimbul de informatii si lupta unitara impotriva terorismului, criminalitatii organizate si a altor riscuri actuale in domeniul securitatii. Aleksandar Vucic a subliniat necesitatea consolidarii colaborarii prin intermediul schimbului de experienta in lupta impotriva criminalitatii cibernetice si a altor riscuri actuale in domeniul securitatiii.Potrivit comunicatului de presa dat de Administratia Prezidentiala, Aleksandar Vucic a subliniat contribuția serviciilor de securitate din cele două state in menținerea păcii în regiune”, se arată în comunicat.