Evenimentul Zilei > Monden > Viorica de la Clejani: ” Doamne Dumnezeule. Of, va fi vai de capul nostru și de zilele noastre”
Viorica de la Clejani: ” Doamne Dumnezeule. Of, va fi vai de capul nostru și de zilele noastre”

Viorica de la Clejani: ” Doamne Dumnezeule. Of, va fi vai de capul nostru și de zilele noastre”

Viorica de la Clejani a urmărit de la TV priveghiul lui Emi Pian și a observat ca reporterul nu purta masca de protecție. De aici, o întreagă tragedie....

Purtarea măștii de protecție continuă să fie subiect aprins, acest lucru ajungând și în atenția cunoscutei cântărețe Viorica de la Clejani.

Aceasta nu a mers la priveghiul lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, dar a urmărit ceremonia de la televizor. Celebrei cântărețe i-a atras atenția un anumit lucru, fapt pe care l-a semnalat pe contul ei de socializare.

Viorica de la Clejani nu a comentat modul în care s-a desfășurat priveghiul liderului clanului Duduienilor , remarca ei fiind legată de faptul că reporterița care transmitea de la fața locului nu avea mască de protecție. Așa cum presa a relatat, la priveghiul lui Emi Pian au participat sute de persoane iar cei mai mulți nu au purtat mască.

Viorica de la Clejani, întrebare acidă la adresa reporterului
”De ce doamna reporter Laura, de la ”telembiziunea”…, dumneavoastră, nu purtați mască?! Țînând cont că vă aflăți într-un loc super-aglomerat, unde sunt sute de persoane, iar riscul de a întra în contact cu virusul este foarte ridicat… Ne spuneți și nouă?”, a întrebat-o prin intermediul rețelei ei de socializare, Viorica de la Clejani.

”Of, va fi vai de capul nostru și de zilele noastre”

Interpreta nu a primit un răspuns de la reporter. Ea a primit o mulțime de comentarii de la cei care nu cred în existența virusului COVID-19. Artista a realiza că fanii ei nu au înțeles foarte bine ce a dorit ea să transmită.

”Ăștia… Doamne Dumnezeule. Of, va fi vai de capul nostru și de zilele noastre. Nu știu dacă mulți conștientizați… Că o să fie vai de toată omenirea”, a scris Viorica de la Clejani.

Priveghiul lui Emi Pian are loc la vila acestuia din cartierul Rahova. Acesta va avea loc până duminică, când va avea loc înmormântarea. La ceremonie sunt așteptate poate chiar mii de oameni care îl vor conduce pe ultimul drum pe ”Regele Pian”. Tatăl interlopului, Nicolae Duduianu, va beneficia de o zi de permisie pentru a fi alături de familia lui. În zonă se află importante forțe de ordine pentru a evita orice incident nedorit, potrivit wowbiz.ro.