Evenimentul Zilei > Justitie > Violenţi şi fioroşi, dar cu NUME DE CLAN PENIBIL. Cine sunt INTERLOPII DIN ROMÂNIA a căror grupare poartă CEA MAI JENANTĂ PORECLĂ din istoria infractorilor?
Violenţi şi fioroşi, dar cu NUME DE CLAN PENIBIL. Cine sunt INTERLOPII DIN ROMÂNIA a căror grupare poartă CEA MAI JENANTĂ PORECLĂ din istoria infractorilor?

Violenţi şi fioroşi, dar cu NUME DE CLAN PENIBIL. Cine sunt INTERLOPII DIN ROMÂNIA a căror grupare poartă CEA MAI JENANTĂ PORECLĂ din istoria infractorilor?

Violenţi şi fioroşi, dar cu nume de clan penibil.

BALAURUL, HITLER ŞI NAE CHIORU, PRIMII INTERLOPI din Ferentari. ATÂT DE SÂNGEROŞI încât TRANŞAU ŞI MITRALIAU victimele. Legenda HORROR a celor care au fost PRIMII GANGSTERI AI ROMÂNIEI

 

În România există nişte interlopi a căror grupare poartă cea mai jenantă poreclă din istoria infractorilor.

INTERLOPII Titoaşcă şi Parfum AU TORTURAT un om MAI RĂU CA INCHIZIŢIA în Evul Mediu. MESAJUL INCREDIBIL al mafioţilor pentru judecători: “VICTIMA EXAGEREAZĂ”

 

Conform replicaonline.ro, Mihalache Vişan, poreclit Luceafărul şi originar din Murfatlar, a făcut parte dintr-un grup infracţional şi dădea ponturile chiar din puşcărie, coordonând astfel activitatea infracţională a clanului Pişat.

INTERLOPII URAGAN. 20 de BRUTE SĂLBATICE au tăbărât CA MIŞEII PESTE O FAMILIE. Atacul criminal cu BÂTE, SĂBII şi TOPOARE tratat incredibil de JUDECĂTORI l Video

 

“Ulterior, chiar dacă nu avea permis de conducere, a condus autoturisme pe drumurile publice şi a fost implicat în accidente rutiere. Şi, de menţionat este că în 2007 avea deja o condamnare, fiind eliberat condiţionat.

ROMÂN ASASINAT LA LONDRA, într-o reglare de conturi din LUMEA INTERLOPĂ? Scotland Yard A PRELUAT CAZUL: s-au găsit pungi cu bani şi “O PUDRĂ ALBĂ"

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Constanţa, Postul de Poliţie Valu lui Traian, la data de 25.10.2016, l-au depistat pe Mihalache Vişan, în vârstă de 38 de ani, din oraşul Murfatlar, pe numele căruia Judecătoria Constanţa a emis un mandat de executare a pedepsei de patru ani şi patru luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

INTERLOPII URAGAN, care au atacat CU MACETE ŞI SĂBII în Constanţa, AU FOST IDENTIFICAŢI. S-a aflat şi NUMELE JUDECĂTORULUI care a decis SĂ-I LASE LIBERI

 

Acesta a fost introdus în Penitenciarul Poarta Albă. Însă trecutul lui este cât se poate de tumultos şi aici ne referim la sfera infracţională. În 2007 deja era obişnuit cu închisoarea, fiind eliberat condiţionat. Apoi, în 2011, a acţionat alături de Marian Cristian Gaşpar, Vasile Irimia, Ştefan Cătălin Dojană, zis „Pişat”, Dumitru Daniel Ciobanu, zis „Ţiganu” sau „Năvodari”, Daniel Creiniceanu şi Nicuşor Nicolae. Au furat de la SC German Foods SRl din Năvodari, o catitate de 3.000 de pachete de cafea Jacobs, Amarroy şi Dallmayr, provocând un prejudiciu estimat la 35.863 lei”, arată jurnaliştii constănţeni.