Evenimentul Zilei > Politica > Vîntu i-a prezis viitorul lui Liviu Dragnea: „Va face închisoare!”
Vîntu i-a prezis viitorul lui Liviu Dragnea: „Va face închisoare!”

Vîntu i-a prezis viitorul lui Liviu Dragnea: „Va face închisoare!”

Sorin Ovidiu Vântu a făcut o "profeție" terbilă în ceea ce privește pe Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților.

Afaceristul susține că liderul PSD va ajunge după gratii în dosarul în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman.

”Liviu Dragnea a câștigat singur alegerile, tot el a pierdut totul, singur. Va face pușcărie. El încă mai speră că poate să se înțeleagă cu unul, cu altul, să mai pupe un popou. E mort.”, a spus Vântu la B1 TV.

Vîntu despre realiatea românească

Vîntu a infirmat faptul că intenționa să intre în politică. Cu toate acestea, el a subliniat că nu și-a propus să intre în politică: "Daca îmi propun să iau puterea în România, pot s-o iau! Evident"

În ceea ce privește părerea sa despre Ion Iliescu, fostul om de afaceri a declarat: "Excelent politician, om bun care a crezut în nişte valori." Fostul om de afaceri s-a referit şi la Adrian Năstase, spunând că ar putea să recâștige încrederea în PSD: "România a performat și a câștigat enorm în perioada sa. Dacă suntem în UE astăzi, este și datorită lui."

"DNA a făcut o treabă excelentă în Romania. Referitor la dna Kovesi! Nu îmi este simpatică, dar a făcut treaba! Iar acum, americanii vor să o sacrifice pe ea, cum au facut şi cu Florian Coldea", a mai spus Vîntu.