Evenimentul Zilei > Sport > Viitorul – Steaua, meciul în care dobrogenii nu puteau câștiga
Viitorul – Steaua, meciul în care dobrogenii nu puteau câștiga

Viitorul – Steaua, meciul în care dobrogenii nu puteau câștiga

„Militarii” s-au ferit să mai facă un nou cadou echipei lui Hagi, pentru a nu mai da naștere unui scandal.

Steaua a învins, luni, în deplasare, formația Viitorul, scor 3-0, închizând gura celor care anunțaseră că „roș-albaștrii” vor facilita victoria echipei lui Gheorghe Hagi.

Anul trecut, cele două formații au fost protagonistele unui scandal uriaș, după ce Viitorul s-a impus cu scorul de 5-2, în Ghencea, într-un moment în care, la fel ca și acum, avea nevoie disperată de puncte. La acea vreme, Laurențiu Reghecampf a anunțat că-și dă demisia, alimentând fără dubiu suspiciunile de „blat”. În acest campionat, pentru a nu mai da naștere unor astfel de discuții, schema a fost ceva mai elaborată. Conform mai multor persoane din lumea fotbalului, dar și a unor pariori cu exeperiență, Steaua, Viitorul și FC Vaslui au format, se pare, un triunghi, pentru a-și împărți punctele. Speculația se bazează pe cele trei meciuri jucate de cele trei formații în retur: FC Vaslui – Viitorul (scor 0-1, etapa a 26 – a), Steaua – FC Vaslui (0-1, etapa a 27 – a) și Viitorul – Steaua (0-3), etapa a 28 – a).

Negoiță a lansat o pistă falsă

Ionuț Negoiță, patronul echipei Dinamo, a făcut parte din grupul celor convinși că Viitorul va mai primi un cadou. Și bookmakerii au fost luni în alertă, pentru a nu oferi cote în pierdere. Mulți pariori au riscat sume importante de bani pentru un succes al dobrogenilor, cu o cotă de 4.75, dar cei „inspirați” au fost cei care au investit în succesul Stelei și, astfel, și-au dublat banii.

Nu vor în Ghencea nici în ruptul capului

Enervat pentru că Ionuț Negoiță anunța un iminent meci strategic, Laurențiu Reghecampf a amenințat că Steaua va transfera cei mai buni jucători ai „roș-albilor”.

EvZ a încercat să afle ce cred Dragoș Grigore, George Țucudean și Cristi Bălgrădean despre posibilitatea de a juca la Steaua, dar niciunul dintre ei nu a luat în considerare această variantă. „Vreau să joc în străinătate. Nu mă interesează Steaua”, a spus Grigore. „Eu aș vrea să mă întorc la Standard Liege și să rămân acolo”, ne-a declarat Țucudean, în timp ce Bălgrădean a refuzat orice discuție. (Alexandru Toader)

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: