Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > EXCLUSIV. Scene șocante la palat. Gigi Becali i-a umilit și i-a lovit pe cerșetorii din fața porților VIDEO

EXCLUSIV. Scene șocante la palat. Gigi Becali i-a umilit și i-a lovit pe cerșetorii din fața porților VIDEO

Toată lumea știe că Gigi Becali este un om mărinimos și ori de câte ori vede o persoană amărâtă, bagă mâna în buzunar și încearcă să o ajute. Dat fiind faptul că face asta de ani buni, oamenii nevoiați se strâng aproape zilnic în fața palatului său din Piața Victoriei și îl împloră pe latifundiar să-i ajute cu bani. Dar la ultima întâlnire cu cerșetorii, Becali și-a ieșit din fire și a reacționat violant. Totul a fost la un pas să se încheie cu intervenția forțelor de ordine.

Deși inițial spunea că nu va mai arunca cu bani în stânga și în dreapta, Gigi Becali nu se poate abține. Zilele trecute fotoreporterii EVZ l-au întâlnit în momentul în care ieșea din palatul său cu un teanc de bancnote de 200 de lei.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/13

Cel mai probabil unul dintre angajați l-a anunțat că iar s-a făcut coadă în fața porții și că sunt o sumedenie de oameni bolnavi, mame cu copiii mici și bătrâni neajutorați. Pentru că era într-o dispoziție extrem de bună, după ce duminică FCSB a învins eterna rivală, Dinamo, cu scorul de 6 la 0, omul de afaceri s-a gândit să facă o faptă bună, însă a fost la un pas de linșaj.

Îmbrăcat într-un trening negru, nici nu a apucat să coboare bine scările „Palatului” că oamenii au și început să-l strige, care mai de care înghesuindu-se să-și spună povestea. Pe cei mai mulți în cunoștea, erau „clienți” fideli, așa că nu s-a lăsat prea impresionant.

A făcut câteva ture printre ei, încercând să caute fețe noi, oameni care avea cu adevărat nevoie de ajutorul lui. Nu s-a lăsat impresionat din prima, de femeile care și-au adus copiii mici poate-poate primesc ceva în plus, ci a vrut să fie darnic cu bolnavii.

A aruncat în scârbă 400 de lei unui bolnav

În față i-a apărut un bătrân, care stătea pe jos, în dreptul scaunului cu rotile. Inițial nu a vrut să-i dea niciun ban, pesemne că nu era pentru prima dată când îl întâlnea, însă Gigi s-a răzgândit și i-a aruncat în scârbă două bancnote de 200 de lei. Nu la fel de zeflemist a fost și cu o tânără cu un handicap vizibil. Omul de afaceri a stat de vorbă cu tatăl ei, apoi i-a înmânat câteva bancnote. Pentru că venise pregătit, iar teancul abia se subțiase, ceilalți cerșetori au dat năvală peste el. La un moment dat, unii ridicau două degete în sus, ca la școală, ca și cum voiau să-l atenționeze că sunt și ei acolo.

A urlat la ei și i-a îmbrâncit ca să-i scoată din curtea palatului

Nu a fost nevoie decât de o fracțiune de secundă de neatenție, căci Gigi s-a trezit cu toți cerșetorii din fața porților, peste el, fix în curtea palatului. Însoțit doar de Ionuț Luțu, omul lui de bază și de doi angajați, înaintați în vârstă, Gigi s-a panicat și a început să urle la oamenii nevoiași. Mai întâi le-a țipat că nu mai are bani, că a terminat teancul și că nici le aduce alții, ca mai apoi să încerce să-i dea afară din curte. Depășit numeric, latifundiarul a fost nevoit să-i împingă, să gesticuleze intens și chiar să recurgă la violență. A reușit să-i împingă în afara palatului și nu a fost nevoie de intervenția Poliției pentru a aplana situația.