Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Randi renunță la stilul muzical care l-a consacrat. Ce s-a apucat să cânte e foarte ”de nișă”. ”N-am nicio șansă aici”

VIDEO. Randi renunță la stilul muzical care l-a consacrat. Ce s-a apucat să cânte e foarte ”de nișă”. ”N-am nicio șansă aici”

Randi este unul dintre cântăreții și compozitorii români pe ai căror piese am crescut, iar evoluția lui ca artist a fost una spectaculoasă atât pe plan național, cât și internațional. Deși melodiile lui sunt în continuare fredonate de multă lume, artistul susține că vrea să se îndrepte către cu totul altă direcție și să facă o altfel de muzică, destul de nișată.

A devenit celebru acum 16 ani cu proiectul Morandi, iar de atunci s-a menținut în top-urile muzicale din România, are propriul studio unde compune și crează muzică pentru numeroși artiști de la noi, însă cu toate acestea nu se simte pe deplin împlinit din punct de vedere profesional

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/8

Așa că, de ceva vreme lucrează la un nou concept, total diferit față de ceea ce a făcut până acum, cu care vrea să debuteze peste hotare, acolo unde crede că ar avea un public mai numeros. Este vorba de muzică electronică, underground, dar cu influențe proprii.

Nu sunt DJ. Am un proiect de muzică electronică și o să fie un fel de DJ set Live, cu instrumente. E mai mult de atât. Adică o să cântăm, o să facem tot ce putem să facem live. Eu cu clapa, voce, o să fie un percuționist, unul care o să sufle în intrumente. M-aș simți inutil să apăs doar pe butoanele alea de la mixer. Am mai încercat o dată și efectiv mă întrebam ce să mai fac, stăteam câte două minute doar cu mâna în sus. Nu e stilul meu”, a povestit Randi pentru EVZ.

Așa cum era firesc, noul proiect va fi sub un alt nume, pentru ca lumea să nu-l asocieze cu Randi, cel care cânta pop-dance și melodii despre iubire.

„Proiectul are alt nume și trebuie să trag linie între ele ca să nu existe confuzii în primul rând. Eu când am plecat cu MoRandi tot un fel de muzică electronică era, dar era un dance-comercial, iar ce fac acum este un underground. Îmi plac foarte mult oamenii care vin genul ăsta de evenimente și chiar vreau să mă duc în zona aia, mai mult chiar decât în comercial”, ne-a mai spus artistul.

„Cred că va ieși din țară și de pe continent”

Scopul artistului este de a participa la diverse evenimente la Londra, Amsterdam, Paris, acolo unde există un public consumator al acestui gen muzical, dar vrea să-și ducă muzica și mai departe de Europa. „Aș vrea cu proiectul ăsta să văd toată lumea, asta îmi doresc. Cu muzica pe care o fac acum și aici nu am nicio șansă. Nu ne mai orientăm după trending, dar în continuare un teritoriu are niște limite, iar muzica pe care o fac eu deocamdată tind să cred că va ieși din țară și de pe continent”, a mai mărturisit Randi pentru EVZ.

Video: Răzvan Vălcăneanțu

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: