Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Ea este cea mai interesantă bunică din România. Cum reușește mama Antoniei să arate impecabil la 54 de ani

VIDEO. Ea este cea mai interesantă bunică din România. Cum reușește mama Antoniei să arate impecabil la 54 de ani

Fără îndoială toată lumea știe că Antonia moștenește frumusețea mamei sale, Denise Iacobescu, care la 54 de ani poate trece cu ușurință drept sora mai mare. Cu toate acestea, mulți bănuiesc că Denise apelează la tot felul de „trucuri” pentru a arăta impecabil. Se pare că nu, totul vine natural, fără un prea mare efort.

Complet nemachiată, îmbrăcată sport, Denise Iacobescu demonstrează încă o dată că nu orele de antrenamente sau tratamentele cosmetice o ajută să arate impecabil.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/12

Zilele trecute fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Denise în zona de Nord a Capitalei cel mai probabil când pleca de la noul ei loc de muncă. În timp ce alte femei de vârsta ei ar fi ales să cheme un taxi, mama Antoniei a preferat să meargă pe jos, și nu ca și cum ar fi la o promenadă, ci în pas alergător. Ce-i drept are și experiență la acest capitol, asta după ce a alergat prin parcuri după cei doi nepoți năzdrăvani, Dominic și Akim, cu care petrece extrem de mult timp.

Chiar și fără pic de machiaj, Denise nu aducea deloc a bunică. Faptul că are un ten impecabil nu se datorează doar genei, ci și a faptului că se ajută de cursul de cosmetică pe care l-a făcut pentru a-și prepara tot felul de măști naturale sau de tratamente de curățare.

S-a reprofilat

Cu siguranță cea mai mare pasiune a ei sunt cei trei nepoți: Maya, Dominic și Akim, însă Denise Iacobescu este atrasă de tot ce înseamnă artă. Pictează, dansează, confecționează tot felul de bijuterii, iar mai nou s-a orientat către manichiură. „Mândră de manichiurile executate de mine. Nu ești niciodată prea „bătrân” pentru a face ce-ți place. Pasiunile rămân cu tine până în ultima zi”, a scris mama Antoniei în dreptul unei fotografii cu opera ei. De când s-a mutat în București pentru a fi mai aproape de fiica ei, Denise a încercat tot felul de job-uri, fiind de fiecare dată mândră de munca ei. De ceva vreme, se pare că lucrează în unul dintre cele mai cunoscute și frecventate saloane de înfrumusețare din București, la care este clientă și fiica ei.