Evenimentul Zilei > Monden > Secrete neştiute din viaţa Antoniei. Drama a marcat-o pe viață. „Mi-e foarte dor”
Secrete neştiute din viaţa Antoniei. Drama a marcat-o pe viață. „Mi-e foarte dor”

Secrete neştiute din viaţa Antoniei. Drama a marcat-o pe viață. „Mi-e foarte dor”

Antonia, iubita lui Alex Velea are o carieră uimitoare în muzică şi o familie de care este foarte fericită. Alături de cei doi băieți pe care îi are cu iubitul ei, Antonia spună că se bucură în fiecare zi.

Până la Crăciun, Antonia îşi vede de proiectele muzicale şi ce copii, deoarece, Alex Velea este plecat în Filipine şi Taiwan unde se filmează competiţia „Asia Express”.

„Îmi este greu fără Alex, mi-e foarte dor de el şi abia aştept să îl văd. Mă ajută să îl am pe Alex alături la fiecare pas pentru că mă susţine, ne sfătuim şi mă echilibrează. De copiii noştri mă ocup împreună cu părinţii noştri. Am puţini prieteni, dar sunt oameni pe care ştiu că mă pot baza oricând. Singurul lucru care nu-mi place ca artistă este că de multe ori stau departe de casă, de copiii mei şi de Alex, iar asta este greu”, a mărturisit Antonia.

Puţini ştiu însă, drama pe care a trăit-o Antonia în copilăria sa. A fost părăsită de tatăl natural, chiar înainte să se nască şi nici până în ziua de azi nu îşi cunoaşte părintele. Antonia a fost crescută de Mihai Iacobescu, pe care, de altfel, îl consideră tatăl ei, încă de când a apărut în viaţa ei şi a mamei sale. Bărbatul lucra la circ şi a adoptat-o pe Antonia când a împlinit 5 ani, începând o viaţă nouă, în America.

Antonia se întreabă mereu care este motivul pentru care tatăl ei nu a căutat-o niciodată, însă, din păcate, nu a găsit răspunsul şi nici mama ei, Denise Iacobescu, nu a putut să o lămurească. La un moment dat, i-a cerut ajutorul şi lui Alex Velea, cu privire la acest subiect.

„Antonia a aflat mai târziu că Mihai nu este tatăl ei. Atunci când a aflat a fost un pic așa șocată, dar i-am explicat și a înțeles. Știi cum e, tata nu e cel care îți dă viață, e cel care te crește. A fost un tată exemplu pentru ea”, spunea la un moment dat mama Antoniei, potrivit cancan.ro