Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Cât de mult s-a transformat fiica cea mică a Lizei Panait. Tânăra este pregătită să preia afacerea mamei sale

VIDEO. Cât de mult s-a transformat fiica cea mică a Lizei Panait. Tânăra este pregătită să preia afacerea mamei sale

Maria Panait, fiica cea mică a creatoarei de modă Liza Panait, nu a devenit cunoscută prin prisma notorietății mamei sale, ci singură și-a făcut un nume. La vârsta de 10 ani apărea pe micile ecrane în una dintre cele mai de succes telenovele românești, „Inimă de țigan”, iar acum, la aproape 23 de ani, tânăra se pregătește să preia cârma afacerii de la mama ei.

Pe fiica Lizei Panait lumea a cunoscut-o în rolul Ionelei din telenovela „Inimă de țigan”, nepoata lui Gigi Dumbravă, interpretat de actorul Florin Zamfirescu, iar mai apoi a revăzut-o în prezentările de modă ale mamei sale. Maria a vrut mereu să facă parte din afacerea mamei sale, însă nu doar să rămână la statutul de manechin

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/6

Astfel că după ce a terminat Academia de Studii Economice, în pandemie a finalizat și masterul în Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor, astfel că mama ei este pregătită să-i predea ștafeta. „Ea are un mare privilegiu că este cu noi (nr. ea și soțul ei Viorel Panait) zilnic, că este prezentă, vede ce se întâmplă, are legătură cu oamenii, cu atelierul, știe cum se lucrează cu oamenii”, a povestit Liza Panait într-o emisiune pe Canal33. Maria nu se simtă deocamdată pregătită să se implice 100%, ci este încă în perioada în care învață cât mai mult de la mama ei.

Astfel că, cele două petrec extrem de mult timp împreună, nu doar la atelier, ci și în oraș. Zilelel trecute, fotoreporterii EVZ le-au întâlnit pe cele două în cafeneaua unui centru comercial. Liza și Maria au ieșit în oraș și, profitând de faptul că aveau ceva timp liber la dispoziție, au băut o cafea împreună și au mai discutat despre bunul mers al afacerii de familie, casa de modă „Liza Panait”.

„Îmi dau seama cât este de greu să ai un business în domeniul ăsta, îmi dau seama că mama a ales calea grea, nu pe cea ușoară, face lucruri unicat sau în serii foarte mici, care nu rentează de cele mai multe ori, dar e și foarte frumos. Ne aduce împlinire pentru că nu e doar despre a face bani, a face profit, e despre împlinirea sufletească până la urmă.

E o responsabilitate și de multe ori mă gândesc, uneori într-o manieră pozitivă, alteori cu teamă, dar încerc să am încredere că o să fie totul bine”, a povestit și Maria în cadrul aceeleași emisiuni. Totuși, la cei 23 de ani, tânăra nu-și pierde timpul cu prietenele prin oraș, ci se implică activ în tot, cu atât mai mult acum, când din cauza restricțiilor impuse de pandemie au fost nevoiți să-și reorganizeze planul de afaceri.

S-a reorientat către online

Liza Panait are nevoie de ajutorul fiicei sale, mai ales că de ceva vreme și-a mutat activitatea în mediul online. Dacă până la criza sanitară creatoarea de modă era printre puținele din România care aveau o relație directă cu clientele, iar creațiile ei se găseau fizic, în magazine, acum Liza Panait a fost nevoită să intre în mediul online și să-și vândă astfel creațiile. Așa că, cea mai în măsură să o ajute din acest punct de vedere este Maria, care de altfel este cea mai conectată cu social media.

 

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: