Evenimentul Zilei > Actualitate > Secretul mâinilor îngrijite Victoria Beckham, trucuri pentru o manichiură perfectă
Secretul mâinilor îngrijite Victoria Beckham, trucuri pentru o manichiură perfectă

Secretul mâinilor îngrijite Victoria Beckham, trucuri pentru o manichiură perfectă

Victoria Beckham este cunoscută pentru stilul ei unic și articolele vestimentare pe care le poartă. Vedeta încearcă mai mereu să aibă o imagine imaculată, încercând să nu calce strâmb niciodată. Ea a reușit să iasă în evidență întotdeauna prin apariții impecabile: machiaj uimitor, păr aranjat, gesturi elegante și, desigur, o manichiură perfectă.

Celebra fashionistă, mamă a patru copii, a ales să împărtășească cu admiratorii săi, prin intermediul contului său de Instagram, câteva dintre secretele sale în materie de frumusețe, de data aceasta a vorbit despre felul în care își păstrează unghiile mereu îngrijite și cu un aspect sănătos.

O nuanță mai deschisă a unghiilor scoate în evidență o piele bronzată

Deși în mare parte a timpului obișnuiește să poarte roșu, Victoria Beckham a trecut de această dată la o culoare mai deschisă, astfel încât manichiura de primăvară să fie perfectă. În acest sezon, designerul a ales să treacă la tonuri pastelate, alegând o nuanță de roz pal, elegantă și care poate fi purtată la orice ținută vestimentară. Ba mai mult, o nuanță mai deschisă a lacului de unghii pune în valoare pielea bronzată. „Este o culoare ideală pentru sezonul în care ne aflăm. Această „culoare palidă” vă va ajuta să vă închideți puțin nuanța pielii. Asigurați-vă doar că alegeți o culoare puțin mai deschisă decât tonul real al pielii dumneavostră”, a fost sfatul dat de vedetă.

Unghiile scurte, mai elegante

Majoritatea femeilor consideră că unghiile scurte nu sunt potrivite pentru o manichiură elegantă. Victoria Beckham atrage însă atenția asupra acestui lucru și vine cu precizarea că, atunci când sunt îngrijite și se folosește o ojă potrivită, acestea arată chiar foarte elegant. „Vă recomand să mergeți la salon în mod regulat. Mențineți-vă unghiile scurte și bine hidratate. Unghiile lungi sunt mult mai predispuse la rupere și despicare”, a precizat Victoria Beckham.

Cuticulele îngrijite, cheia aspectului tânăr al mâinilor

În ziua de azi, specialiștii nu mai recomandă tăierea cuticulelor, ci doar împingerea acestora către baza unghiei și hidratarea lor, care este extrem de importantă. Majoritatea vedetelor de la Hollywood, printre care și designerul Victoria Beckham, folosesc din ce în ce mai des această metodă, pe care o împărtășesc și cu admiratorii săi. „Cheia unor mâini cu aspect mai tânăr este să acordăm o mai mare atenție cuticulelor. Fiecare dintre noi ar trebui să avem acasă un împingător cuticular. Este de foarte mare ajutor”, a scris Victoria pe pagina de Instagram.

Îi vopsește unghiile până și câinelui său

Pentru cunoscuta creatoare de modă este extrem de important și aspectul propriului animal de companie. Vedeta îi face „manichiura” până și buldogului său, Coco. Astfel, Victoria Beckham a ales un look trendy chiar și pentru cățel, care prin manichiura roz pe care o afișa acum ceva timp a atras atenția multora.