Victor Ponta, susținut în cursa pentru prezidențiale de Ilie Năstase, Antonia și de Anamaria Prodan

Victor Ponta, susținut în cursa pentru prezidențiale de Ilie Năstase, Antonia și de Anamaria Prodan

Candidatul UNPR la alegerile prezidențiale, Victor Ponta, are parte de susținere în cursa pentru Cotroceni de la o serie de persoane publice, printre ele numărându-se cântăreața Antonia, impresara Anamaria Prodan, dar și fostul tenismen Ilie Năsatse și judoka Alina Dumitru.

“E un tânăr căruia îi place sportul, care a declarat că asta e o prioritate. E tânăr, e ambiţios. Îl prefer pentru că îi place sportul şi mie la fel. Am încredere în el că e tânăr, are o oarecare experienţă, a fost primul ministru al României”, a declarat fostul tenisman pentru Cancan.

Campioană olimpică la Judo Alina Dumitru îi da votul ei lui Victor Ponta pentru că “ştie cel mai bine prin ce trece un sportiv”, iar Violeta Beclea Szekely a mărturisit că votul ei se va întrepta spre liderul PSD, pentru că este “un iubitor al sportului”.

Interpreta de muzică populară Elena Merişoreanu are și ea încredere în premierul României. “El este un băiat tânăr, aşa cum noi avem nevoie. Avem nevoie de oameni tineri, care să ne conducă cu concepţii noi. Şi îmi place că îl interesează ceea ce se întâmplă, că se preocupă”, spune artista. Colega sa de breaslă, Claudia Ghiţulescu, are aceeși opțiune la alegerile din noiembrie. “E gorjean şi eu sunt gorjeancă. Asta în primul rând. Am observat că e luptător şi are grijă de tradiţia ţării. Mie îmi place foarte mult şi l-aş vota cu drag”, spune ea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Premierul este susținut și de artiștii pop. Antonia mărturisește și ea că-l va vota pe Victor Ponta. “Avem nevoie de conducători tineri, fresh. Este un familist şi e bine”, a spus ea. Adina de la Heaven îl susţine pe Victor Ponta pentru că “este un om foarte direct şi întotdeauna a fost aşa”, în timp ce Cristina Spătar îl susţine pe prim-ministru pentru că “este tânăr şi îşi doreşte o schimbare în bine”. Impresarul Radu Groza spune că Victor Ponta se încadrează în toate criteriile sale, fiind cel mai tânăr candidat de până acum.

Actorul George Ivaşcu îi acordă votul său tot lui Victor Ponta. “Domnul prim-ministru este un om energic, tânăr, care a ajuns în acest vârf al piramidei, ceea ce dovedeşte că este un politician de succes. Asta este un semn foarte bun de seriozitate”, a declarat acesta.

“E un tip înţelept, e tânăr, e eager (nr. determinat) cum spune englezul. Îşi doreşte să facă multe lucruri. M-aş duce către domnul Ponta pentru că e un tip deschis, tânăr, e un tip care cred că ar face multe lucruri bune”, spune la rândul ei DJ Wanda.

“Pe Ponta îl ştiu de multă vreme şi mie îmi place foarte tare. E tânăr, e deştept şi, dacă ar avea o echipa pregătită, ar face foarte multă treaba. Mie îmi place Dragnea, îmi place Ponta, îmi plac oamenii foarte serioşi”, e de părere Anamaria Prodan.