Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta, DEZVĂLUIRE ȘOC: ”Cei de la EURACTIV MĂ URMĂREAU pe mine și FAMILIA mea prin TOATE vacanțele!”
Victor Ponta, DEZVĂLUIRE ȘOC: ”Cei de la EURACTIV MĂ URMĂREAU pe mine și FAMILIA mea prin TOATE vacanțele!”

Victor Ponta, DEZVĂLUIRE ȘOC: ”Cei de la EURACTIV MĂ URMĂREAU pe mine și FAMILIA mea prin TOATE vacanțele!”

Ex-premierul Victor Ponta susține, pe Facebook, că cei de la Euractiv îl urmăreau în timpul tuturor concediilor pe care le petrecea împreună cu familia.

”Dl. Cristoiu se întreabă, pe bună dreptate, unde a dispărut Dl. Iohannis – cred că poate să îi întrebe pe cei de la EURACTIV (care mă urmăreau pe mine și familia mea prin toate vacanțele)! Dar ceva mult mai grav decât dispariția Dlui. Iohannis se întâmplă – nu mai aflăm nimic despre Marea Operațiune de Dezinformare și afectare a siguranței naționale lansată acum o săptămână de EURACTIV sub tema "mutatea armelor nucleare americane din Turcia în România"! Aș vrea să știu, ca deputat și cetățean, ce au întreprins instituțiile statului față de această situație extrem de periculoasă pentru viața fiecărui român – care ne transformă în țintă sau câmp de manevră pentru Rusia! (…) Eu voi cere Comisiilor de specialitate din Parlament să facă o anchetă pe această temă atât de importantă – dupa 1 Septembrie, când revin în activitate. Dar încerc să înțeleg ce stă în spatele acestei mușamalizări și cine îi finanțează și protejează pe EURACTIV – deja prea multe lucruri se întâmplă prin spatele opiniei publice și prea multe "jocuri" pe spinarea noastră doar pentru că liderii noștri se mulțumesc să fie doar "pioni" pe harta Europei!”, a scris Ponta.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: