Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta, despre liberali: Îmi este mie ruşine de ruşinea care ar trebui să le fie lor!
Victor Ponta, despre liberali: Îmi este mie ruşine de ruşinea care ar trebui să le fie lor!

Victor Ponta, despre liberali: Îmi este mie ruşine de ruşinea care ar trebui să le fie lor!

Premierul Victor Ponta a scris, pe pagina sa de Facebook, că îi este ruşine de ruşinea care ar trebuie să fie a liberalilor, în contextul în care PNL a votat pentru a dărâma Guvernul Ungureanu în aprilie 2012, iar mâine vor vota pentru numirea lui MRU ca şef al SIE.
Premierul Ponta a făcut o scurtă cronologie a faptelor pe care PNL le-a făcut împotriva lui Ungureanu în ultimii ani. 
 
Fapte: 
– 9 Februarie 2012 – guvernul Mihai Razvan Ungureanu este investit cu votul a 237 parlamentari apartinand PDL, UDMR, UNPR si Grupul Minoritatilor Nationale;
– 27 Aprilie 2012 – guvernul Mihai Razvan Ungureanu este demis cu votul a 235 parlamentari apartinand PSD, PC si PNL;
– 9 Decembrie 2012 – PNL obtine cel mai mare numar de parlamentari dupa 1989 (candidand in cadrul USL si fiind la guvernare dupa demiterea guvernului Ungureanu);
– 30 iunie 2015 – PNL voteaza pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de Director SIE.
CINE SUNT TRADATORII? CINE A MINTIT IN 2012? CINE SUNT CEI CARE AU FOST ALESI PARLAMENTARI SPUNAND CA LUPTA IMPOTRIVA LUI MRU SI A OAMENILOR LUI BASESCU?
Acum raspunsul este foarte clar si simplu! Orice alt comentariu e inutil! Imi este mie rusine de rusinea care ar trebui sa le fie lor!
Şedinţa Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului a stabilit ca plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului se va reuni marţi pentru a vota propunerea preşedintelui Iohannis la SIE. Şedinţa este programată de la ora 17.00. Comisia parlamentară de control SIE şi Comisiile reunite de apărare urmează să-l audieze pe Mihai-Răzvan Ungureanu marţi dimineaţa la ora 11.00. Parlamentarii PSD nu vor participa la şedinţă.