"Azi am intrat în posesia listei localităţilor din judeţul Gorj, care au primit bani de la MRU. Datele sunt confirmate de presa locală PDL şi de surse guvernamentale", a sprecizat Victor Ponta într-o postare pe blogul personal, reclamând faptul că primarii PSD nu au primit nimic.
Ponta se laudă cu voturile sale
Victor Ponta spune că spre deosebire de Ungureanu care nu a fost votat de nimeni pentru a ajunge în funcțiile pe care le-a deținut, el a fost votat de majoritatea absolută din Gorj. 
"M-a interesat în primul rând Gorjul, deoarece este judeţul ai cărui locuitori m-au votat şi în 2004, şi în 2008, cu o majoritate absolută, să îi reprezint în Parlamentul României. Iar votul acestor oameni înseamnă enorm pentru mine, deoarece îmi oferă legitimitatea şi responsabilitatea fără de care nu ar trebui să ocupi o funcţie publică importantă (de exemplu, MRU a fost ales până în acest moment doar în CC al UTC, neputând vorbi nici măcar de un singur român care l-ar fi votat vreodată pe domnia sa ca să fie ministru, prim-ministru, sau şef de serviciu secret)", scrie Ponta.