Evenimentul ZileiPoliticaVICTOR PONTA A DEMISIONAT. Ce spune Korodi Attila: „Eu cred că a luat cea mai bună decizie”

VICTOR PONTA A DEMISIONAT. Ce spune Korodi Attila: „Eu cred că a luat cea mai bună decizie”

VICTOR PONTA A DEMISIONAT. Ce spune Korodi Attila: „Eu cred că a luat cea mai bună decizie”
Deputatul UDMR Korodi Attila, fost ministru al Mediului, a declarat miercuri, că Victor Ponta a luat cea mai bună decizie atunci când a decis să-şi depună mandatul. De asemenea, acesta a spus că UDMR ar trebui, în perioada următoare, să aibă un dialog cu toate forţele politice.

Eu cred că Ponta a luat cea mai bună decizie şi a luat această decizie, probabil, în contrapartidă cu vicepremierul Oprea. Deci, decizia este bună şi este binevenită, pentru că, altfel, situaţia care, pe stradă, s-a manifestat foarte clar şi a fost un punct de vedere onest al societăţii româneşti, putea crea conflicte majore care dăuna României. Ponta a luat o decizie bună', a spus  Korodi Attila, informează Agerpres.

Acesta a spus că UDMR ar trebui să fie, în perioada următoare, în dialog cu toate forţele politice, dar 'nu să ia orice decizie', adăugând că cheia situaţiei se află la preşedintele Iohannis, pentru că România nu trebuie lăsată fără guvernare.

În primul rând, în perioada următoare, UDMR ar trebui să fie în dialog cu toate forţele politice, dar asta nu înseamnă că trebuie să ia orice decizie. Oricum, vom avea Consiliul Reprezentanţilor Unionali sâmbătă, care se focalizează pe viitoarele alegeri locale şi acela va fi un moment care va fi utilizat, sunt convins, şi pentru un dialog politic intern. Dar, acum, cheia situaţiei este la preşedintele Iohannis, cum reuşeşte să aducă la dialog forţele politice, pentru că România nu trebuie lăsată fără o guvernare. Din punctul meu de vedere, ca parlamentar UDMR, Uniunea nu trebuie să facă altceva decât să fie în dialog politic şi să sperăm că cineva va găsi cheia pentru stabilitate, pentru că va fi destul de complicat a găsi o majoritate politică în Parlament”, a conchis Korodi Attila.

 


Accesează: