Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ciutacu, atac la Iohannis: „Gică Popescu a scos lumea în stradă de bucurie, nu de furie”
Victor Ciutacu, atac la Iohannis: „Gică Popescu a scos lumea în stradă de bucurie, nu de furie”

Victor Ciutacu, atac la Iohannis: „Gică Popescu a scos lumea în stradă de bucurie, nu de furie”

Victor Ciutacu a reacţionat imediat după vestea că Iohannis va retrage toate decorațiile primite de-a lungul anilor de persoane condamnate penal.

În această situație se află și fostul sportiv Gică Popescu care a primit în 2008 ordinul Meritul Sportiv clasa a III-a din partea președintelui Traian Băsescu, pentru „înaltă apreciere a rezultatelor pe care le-a avut în perioada 1990-2000 prin participarea la turneele finale ale Campionatelor Mondiale şi Europene şi pentru întreaga activitate sportivă”.

Victor Ciutacu îi reaminteşte lui Iohannis că marele sportiv este onorat şi respectat până şi de gigantul Nike şi va fi speaker de onoare la lansarea produselor lor pentru 2020.

„Virtuosul Klaus Werber Iohannis e gata să-i retragă decoraţia condamnatului penal Gică Popescu. Om care a câştigat două cupe europene cu două echipe diferite. Si care a scos lumea în stradă în 1994; de bucurie, nu de furie. În paralel, gigantul Nike, necuprins de standardele etice înalte din piaţa centrală a Sibiului, îl invită pe nedemnul de decoraţii ca speaker de onoare la lansarea produselor pentru 2020. An în care va avea loc Campionatul European de Fotbal, eveniment unde lucrează intens penalul să avem stadioane, tren şi, în general, să nu ne facem de bâlciul Europei cu apă caldă la robinet”, a scris jurnalistul pe social media.

Ironic jurnalistul continuă: Abia aștept ca statul argentinian să-i retragă toate onorurile cunoscutului narcoman Diego Maradona, iar cel portughez să dărâme statuia evazionistului Cristiano Ronaldo”, este mesajul postat pe Facebook de Victor Ciutacu.

Este posibil ca imaginea să conţină: text
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.