Victor Ciutacu a răbufnit după decizia de suspendare a emisiei Realitatea timp de 10 minute: „E o porcărie”

Victor Ciutacu a răbufnit după decizia de suspendare a emisiei Realitatea timp de 10 minute: „E o porcărie” Sursa: Arhiva EVZ

Anca Alexandrescu a anunțat că CNA a decis suspendarea emisiei Realitatea PLUS pentru 10 minute din cauza plângerilor făcute de Grindeanu și Burduja. În acest context, Victor Ciutacu a reacţionat spunând că „e o porcărie”.

Jurnalista Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii „Culisele Statului Paralel”, a anunțat că CNA (Consiliul Național al Audiovizualului, n.r.) a decis suspendarea emisiei postului de televiziune pentru 10 minute din cauza plângerilor făcute de Sorin Grindeanu și Sebastian Burduja.  Victor Ciutacu a răbufnit după aflarea veştii că CNA a decis suspendarea emisiei Realitatea. Jurnalistul de la România TV spune că decizia e o porcărie.

Victor Ciutacu: Nu e nevoie de o bâtă politică pentru asta

„Cunoscută fiind relația mea (care e și rămâne exclusiv procesuală) cu Anca Alexandrescu, țin să vă anunț, cât de politicos sunt în stare, că suspendarea de 10 minute a emisiei Realitatea TV e o porcărie. Care, de altfel, ne era pregătită nouă, când cu jelania colectivă pentru Iulia Marin (de care deja nu-și mai amintește aproape nimeni) și apelurile publice scelerate pentru închiderea Romania TV.

Doar că noi am avut inspirația de a ne duce la CNA și a ne susține dreptatea, pe alocuri chiar cu pumnul în masă, iar vitejii uneltitori s-au speriat și au reglat-o din amendă. Dacă Anca și postul pentru care lucrează sar calul (și o fac, la fel cum o facem toți cei din lumea noastră mică și meschină), există instanțe de judecată pentru reglat onoarea, demnitatea și imaginea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu e nevoie de o bâtă politică pentru asta. Iar concurența nu o învingi când ea are ecranul negru, așa cum își închipuie inclusiv niște foști colegi de-ai mei, odinioară degrabă strigători că-s abuzați din rațiuni politice, astăzi întorși strategic cu spatele la mizeriile care aparent îi avantajează. Leadershipul se câștigă și se păstrează prin muncă, rezistență, consecventă, popularitate, putere de convingere și, din păcate, tot mai rar, prin talent”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Anca Alexandrescu, despre decizia CNA

„CNA a decis suspendarea emisiei Realitatea Plus pentru 10 minute din cauza plângerilor făcute de Sorin Grindeanu și Sebastian Burduja! Au zis că “n-am învățat nimic deși mi-au dat amenzi de 300.000 lei”! Vor să obțină scoaterea mea de pe post! Ne căutam dreptatea în instanță!", a scris Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel.

Reacţia internauților: „Ne îndreptăm cu pași repezi spre dictatură, deși mulți au murit in 1989 pentru DEMOCRAȚIE”.

„Disperarea și frica sunt uriașe!!!Dar va veni și rândul nostru!!! Doamne ajută să puteți merge mai departe și noi să fim informați cu nemerniciile lor!!”

„Grindeanu o sa pice, acționează din frică. CNA urmează. Degringolada la nivelul guvernului este ireparabilă. Continuați lupta cu minciuna, corupția și mârșăvia lor, ei sunt aproape de sfârșit. Se vede și se simte. Mult succces, sănătate și putere de muncă. Suntem alături de dumneavoastră, cu sufletul, inima, gândul și multe rugăciuni”.

„Incredibil! Cu toții să protestăm la CNA! Au depășit orice limită!”. „Cum îi supară adevărul, cum cer eliminarea sursei... ca peste tot în România! „Nu și pentru libertatea exprimării s-a murit în 1989? Sau ne întoarcem în timp într-o epocă pe care o credeam demult apusă?”. „Trăiască Libertatea Presei, cu pumnul în gură! Dictatura de stat este cea mai rea”.

Sursa: realitatea.net