Evenimentul Zilei > Justitie > Victor Ciutacu a pierdut procesul cu soţul Alinei Gorghiu, Lucian Isar. Prima reacție a jurnalistului
Victor Ciutacu a pierdut procesul cu soţul Alinei Gorghiu, Lucian Isar. Prima reacție a jurnalistului

Victor Ciutacu a pierdut procesul cu soţul Alinei Gorghiu, Lucian Isar. Prima reacție a jurnalistului

Jurnalistul Victor Ciutacu a pierdut procesul cu soţul Alinei Gorghiu, Lucian Isar și este obligat să plătească şi 5.000 de lei finanţistului. Decizia nu este definitivă.

Victor Ciutacu a reacționat imediat printr-o postare pe Facebook în care susține că judecătorul care a dat această decizie este vinovat. "În premieră, am pierdut, pe fond, nu definitiv, un proces. Cel cu fostul prinț consort, fost viitor guvernator al BNR Lucian Isar. Fac recurs, nu asta e problema. Dar, ca o banală coincidență, ne-a judecat, repartizată aleator, o doamnă care s-a ocupat și de procesul Mircea Badea-Codruța Kovesi. La ei a judecat într-un singur termen și a motivat (record istoric) a doua zi. La noi a fost muncă, nu glumă: două termene, o săptămână motivarea. Apreciez efortul.

Emblematic, însă, mi se pare că onorata instanță este de acord să spun că Isar a cerut mită (pentru că se știe cine îl acuză de această faptă, adică Ponta), dar nu este de acord să spun și câtă mită a cerut, pentru că nu se știe cine mi-a spus suma. Și îmi pune în cârcă și faptul că nu m-am adresat DNA – care habar n-am dacă a deschis vreun dosar, dar constat că e cântarul suprem al moralității – să îmi confirme această sumă. Pentru curioși, am motivarea în format PDF…

P.S. Isar a cerut 100.000 euro și a primit 5.000 lei. Nu mă dau banii afară din casă, dar, dacă pierd și recursul, sper să-i doneze șoferului de TIR pe care l-a băgat în gârlă pe Valea Oltului. Și să ne spună a cui era mașina pe care o conducea și care nu apare în declarațiile de avere/interese ale ilustrei sale soții", a scris Ciutacu.