Evenimentul Zilei > Justitie > Victor Becali, condamnat în DOSARUL TRANSFERURILOR, va primi în curând o DECIZIE IMPORTANTĂ de la Judecătoria Medgidia
Victor Becali, condamnat în DOSARUL TRANSFERURILOR, va primi în curând o DECIZIE IMPORTANTĂ de la Judecătoria Medgidia

Victor Becali, condamnat în DOSARUL TRANSFERURILOR, va primi în curând o DECIZIE IMPORTANTĂ de la Judecătoria Medgidia

Victor Becali, condamnat definitiv în martie 2014 la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor, ar putea fi pus în libertate în curând. Avocaţii fostului impresar au depus la Judecătoria Medgidia o solicitare de eliberare condiţionată şi speră ca Victor Becali să părăsească închisoarea.

Conform Mediafax, termenul de judecată a cererii a fost stabilit pentru data de 25 octombrie, dar decizia magistraţilor nu va fi definitivă, astfel că va putea fi atacată la Tribunalul Constanţa.

Victor Becali a fost condamnat în martie 2014 în Dosarul Transferurilor, alături de alte nume importante din fotbalul românesc precum Gheorghe Copos, Ioan Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu şi Cristian Borcea.

Aceştia au intrat în atenţia oamenilor legii după efectuarea unor tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate. În urma acestor inginerii financiare, statul român a fost prejudiciat cu aproape 1,5 milioane de dolari, iar cluburile de fotbal cu peste 10 milioane de dolari.