Evenimentul Zilei > Politica > Țara arde, iar la Sectorul 4 au timp de scandaluri politice. Viceprimar exclus din PNL după ce a fost votat de PSD
Țara arde, iar la Sectorul 4 au timp de scandaluri politice. Viceprimar exclus din PNL după ce a fost votat de PSD

Țara arde, iar la Sectorul 4 au timp de scandaluri politice. Viceprimar exclus din PNL după ce a fost votat de PSD

Noul viceprimar al Sectorului 4, ales în ședința Consiliului Local de vineri, va fi exclus din PNL pentru că a fost votat de consilierii PSD.

Noul viceprimar al Sectorului 4 urmează să fie exclus din PNL pentru „trădare”.

Noul viceprimar al Sectorului 4, liberalul Robert Cristian Florea, nu se va putea bucura de funcția în care tocmai a fost ales. El va fi exclus din PNL. El va fi înlocuit, în Consiliul Local, de următorul supleant de pe lista candidaților liberali. Anunțul a fost făcut chiar de președintele filialei PNL Sector 4, Pavel Popescu (foto: Camera Deputaților).

„PNL Sector 4 îl va înlocui de urgență pe consilierul trădător. Această victorie a primarului Băluță este doar una de moment”, a anunțat Pavel Popescu.

În acest sens, organizația PNL Sector 4 a publicat un comunicat de presă în care a prezentat motivele care i-au determinat să adopte această decizie, de excludere a colegului lor.

Viceprimar exclus din PNL pentru că a fost votat de PSD

Liberalii susțin că „vina” lui Robert Cristian Florea este că a primit voturile consilierilor PSD, pentru a fi ales viceprimar. Potrivit acestora, la mijloc ar fi fost vorba despre o procedură de vot abuziv impusă de primarul Daniel Băluță (PSD).

„Organizația PNL Sector 4 a decis să îl excludă din partid pe consilierul local Robert Cristian –Florea. Acesta a fost ales astăzi viceprimar al Sectorului 4, cu sprijinul PSD, pe o procedură de vot abuziv impusă de primarul Daniel Băluță. Respingem categoric acest mod de a face politică, iar Organizația PNL Sector 4 îl va înlocui de urgență pe consilierul trădător, în Consiliul Local, cu o persoană care să reprezinte cu adevărat Partidul Național Liberal”, a anunțat liderul PNL Sector 4.

Pavel Popescu a precizat că liberalii vor contesta votul prin care au fost aleși viceprimarii din acest sector. Ei spun că vor corecta situația și vor reface majoritatea politică din Consiliul Local.

„Această victorie a primarului Băluță este doar una de moment. Vom corecta decizia de astăzi, pentru a reflecta cu adevărat votul cetățenilor din Sectorul 4, pentru o nouă majoritate, de dreapta”, a subliniat liderul PNL Sector 4.