Evenimentul Zilei > Actualitate > Vicepreședintele PDL Mihaela Popa: „Mă gândesc tot mai serios ce caut eu în PDL”
Vicepreședintele PDL Mihaela Popa: „Mă gândesc tot mai serios ce caut eu în PDL”

Vicepreședintele PDL Mihaela Popa: „Mă gândesc tot mai serios ce caut eu în PDL”

Vicepreşedintele PDL Mihaela Popa a declarat că intenţionează să demisioneze din Biroul Permanent Naţional al partidului, dezamăgită de felul în care preşedintele partidului, Emil Boc, a gestionat plecarea lui Sorin Frunzăverde la PNL.

"Am fost dezamăgită de preşedintele partidului, Emil Boc", a declarat Mihaela Popa, conform mediafax.ro. "El a spus că l-a numit pe Sorin Frunzăverde în funcţia de prim-vicepreşedinte la congresul de anul trecut, lucru care nu e adevărat. Acolo au fost nişte alegeri, iar în plus ştiu ce s-a discutat în noaptea dintre cele două zile ale congresului. Şi eu sunt vicepreşedinte, l-am susţinut pe Vasile Blaga la şefia partidului, deci ce să cred, că Boc m-a aşezat pe o listă?" s-a întrebat senatorul PDL.
Mihaela Popa este dezamăgită și de faptul că Emil Boc s-a dus abia vineri la Reşiţa, pentru a vedea starea PDL Caraș Severin după plecarea lui Frunzăverde. "Ar fi trebuit să meargă imediat ce s-a aflat că Frunzăverde pleacă din partid. Trebuia să stea acolo 48 de ore şi să discute cu Sorin Frunzăverde", crede aceasta.
Vicepreședintele PDL a spus că intenționează să demisioneze din conducerea partidului, fără să precizeze când și a dat de înțeles că nici ideea plecării din PDL nu i-ar fi chiar străină. "Mă gândesc tot mai serios ce caut eu în PDL", s-a întrebat senatorul PDL.

Dacă Mihaela Popa va demisiona nu doar din conducere, ci și din partid, Puterea va avea dificultăți cu majoritatea la Senat, unde deja, de luni, Opoziția ar urma să aibă cu un parlamentar mai mult decât coaliția majoritară.
CITIȚI ȘI:

  • Victor Ponta îi vrea răul lui Crin Antonescu: Îl trimite la serviciu
  • Geoană face jocurile în Senat
  • Emil Boc și Ioan Oltean acasă la Frunzăverde
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: