Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale 2014 refuză să recunoască faptul că se cunoaşte cu Dan Voiculescu din 2005, după cum a spus Codruţ Sereş, şi, mai ales, că l-a vizitat pe omul de afaceri la sediul Grivco.

Liviu Dragnea confirmă dezvăluirile făcute de fostul secretar general PC, Codruţ Sereş, într-un interviu exclusiv pentru evenimentul zilei.Vicepremierul susţine că primarul Sibiului are o mare problemă din moment ce neagă că a participat reuniunea liderilor USL de la Grivco.

"Nu-mi amintesc data la care a avut loc acea întâlnire unde trebuia să discutăm cu domnul Iohannis, pe care urma să-l susţinem toţi pentru funcţia de premier. Acea întâlnire a avut loc la Grivco! Domnul Sereş l-a aşteptat afară (pe Klaus Iohannis-n.red.) şi a intrat cu el în sala unde discutam", a spus Dragnea.

"Ce mi se pare ciudat este de ce nu vrea să-şi mai aducă aminte de întâmplare pentru că nu mi se pare ceva nici ilegal, nici imoral. Răspunsul meu e simplu: e o problema legată de caracter, este un om mincinos, care vrea să ajungă preşedinte al românilor dar minte şi nu-şi mai asumă nişte lucruri", a spus vicepremierul, joi seară, la Antena 3, dezvăluind o serie de detalii din culisele alegerilor din 2009.

Te-ar putea interesa și: