Evenimentul Zilei > Monden > Viața secretă a lui Quentin Tarantino. Pe cine a ascuns aproape un deceniu
Viața secretă a lui Quentin Tarantino. Pe cine a ascuns aproape un deceniu

Viața secretă a lui Quentin Tarantino. Pe cine a ascuns aproape un deceniu

Quentin Tarantino nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul din cei mai cunoscuți și apreciați regizori de film, scenariști, producători și actori americani. Cele mai cunoscute creații ale sale sunt Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Jackie Brown, Kill Bill Vol. 1, Kill Bill Vol. 2, Death Proof, Inglourious Basterds.

Regizorul s-a retras practic pentru a-și întemeia o familie. Cine este femeia care l-a cucerit pe „lupul singuratic” Quentin Tarantino? Detalii necunoscute până acum au ieșit la iveală.

Până acum s-a știut că majoritatea filmelor sale provin din locuri destul de personale. Dar nu a fost niciodată genul de om care să împărtășească multe despre viața sa privată. A dezvăluit lucruri despre el, ocazional. Abia în 2018, când s-a căsătorit, nimeni nu știa prea multe despre viața personală a lui Tarantino. Și cu atât mai puțin despre soția sa.

Cine este femeia care l-a cucerit pe „lupul singuratic” Quentin Tarantino

Deși perechea a intrat într-adevăr în centrul atenției doar când au apărut zvonuri despre căsătoria lor în 2018, înainte de acest moment, ei au fost într-o relație aproape un deceniu, scrie TheThings.com. Cuplul s-a format inițial în 2009. Este de remarcat că pe platoul filmului  „Inglourious Basterds”, Quentin a întâlnit-o pe Daniella Pick. Distribuția și echipa filmau în Israel, de unde este Daniella.

Dar cine este Daniella și cu ce-și ocupă viața de zi cu zi?  Și ce a făcut ea înainte de a se căsători cu celebrul ei soț? Ei bine, ea a apărut în „Once Upon a Time … In Hollywood”. Nici măcar pe rețelele sociale nu are un profil public. Deși Instagram-ul Daniellei este setat la privat, ea are o biografie care notează că este model și cântăreață.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.