Evenimentul Zilei > Actualitate > Viaţa la ţară în Republica Moldova este ELOGIATĂ de RUŞI. Ce spune un site rusesc despre alegeri şi alcool | GALERIE FOTO
Viaţa la ţară în Republica Moldova este ELOGIATĂ de RUŞI. Ce spune un site rusesc despre alegeri şi alcool | GALERIE FOTO

Viaţa la ţară în Republica Moldova este ELOGIATĂ de RUŞI. Ce spune un site rusesc despre alegeri şi alcool | GALERIE FOTO

Sătenii din Republica Moldova muncesc din greu pentru economia ţării lor şi se gândesc la alegerile din toamna anului 2015.

  Cele mai FRUMOASE POLIŢISTE au făcut furori pe Internet. Cum arată ROMÂNCA aflată în topul mondial | GALERIE FOTO 

Aceasta este impresia cu care a rămas bloggerul rus “3boi”, care a vizitat mediul rural din Republica Moldova, conform publicaţiei English Russia.

Moldovenii care locuiesc în sate au de ales: să privească spre Europa sau spre Rusia. Tinerii sunt, în general, pro-europeni, în timp ce persoanele în vârstă îi sprijină pe politicienii pro-ruşi.

“Rezultatul alegerilor este, deja, cunoscut, însă este greu de spus dacă schimba viaţa oamenilor de la ţară. Probabil vor fi la fel de ospitalieri şi veseli. Vor găti mâncăruri gustoase şi vor bea vin în loc de apă, este parte din cultural lor, iar acest lucru va rămâne neschimbat”, spune sursa citată.

Turismul nu este dezvoltat în Republica Moldova, însă bucătăria este delicioasă, iar locurile pe care le poţi vizita sunt frumoase. În plus, faptul că oamenii vorbesc bine limba rusă l-a încântat pe bloggerul “3boi”.

Aflaţi, din GALERIA FOTO de mai sus, care sunt imaginile realizate de bloggerul rus şi cum elogiază acesta viaţa de la ţară din Republica Moldova.


RUSIA a inaugurat propriul PENTAGON. Imaginile care pun Occidentul pe gânduri | FOTOPublicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: