Evenimentul Zilei > Sport > Veşti MIRACULOASE despre Michael SCHUMACHER. Care este starea marelui pilot de Formula 1
Veşti MIRACULOASE despre Michael SCHUMACHER. Care este starea marelui pilot de Formula 1

Veşti MIRACULOASE despre Michael SCHUMACHER. Care este starea marelui pilot de Formula 1

Potrivit unor informaţii publice făcute de membrii ai familiei şi prieteni apropiaţi ai fostului mare campion din Formula 1, Michael Schumacher, acesta nu este imobilizat la pat şi nici nu este menţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor, fiind într-o stare fizică mult mai bună decât se credea.

Michael Schumacher a suferit un grav accident în decembrie 2013, în timp ce se afla la schi împreună cu fiul său Mick, în Alpii francezi.

Potrivit membriilor familiei, Schumacher se află într-un program intensiv de recuparare la casa sa din Geneva, Elveţia, program ale cărui costuri depăşesc 55.000 de euro pe săptămână.

Jurnaliştii de la revista germană Bravo scriu că fostul pilot va fi mutat în curând la o clinică specializată din Dallas, Statele Unite, unde specialiştii îi vor trata gravele leziuni cerebrale suferite în urma accidentului din 2013.

„Avem o experienţă vastă cu pacienţi care au suferit leziuni cerebrale. Nu cred că există o clinică în Europa care să fi tratat atât de multe cazuri de acest gen, ca noi.”, a declarat directorul clinicii din Dallas, Mark Weeks.

Arhiepiscopul german Georg Ganswein a declarat în 2016, după ce l-a vizitat pe Schumaker la casa sa din Eleveţia, că acesta îşi revine, înconjurat de familie şi prieteni, în urma accidentului groaznic pe care l-a suferit la schi. El a spus că Schumacher pare ceva mai slab, însă arată aproape la fel ca înainte de accident, scrie thesun.co.uk.