Evenimentul Zilei > Actualitate > Vești de ultima oră despre Gheorghe Dincă. Gestul făcut în pușcărie i-a uimit pe toți
Vești de ultima oră despre Gheorghe Dincă. Gestul făcut în pușcărie i-a uimit pe toți

Vești de ultima oră despre Gheorghe Dincă. Gestul făcut în pușcărie i-a uimit pe toți

Presupusul criminal din cazul Caracal, Gheorghe Dincă, a reacționat foarte violent, în celula în care se află închis, la aflarea veștii morții tatălui uneia dintre victime, Luiza Melencu.

Imediat ce vestea morții bărbatului a ajuns la el, Gheorghe Dincă, presupusul criminal din cazul Caracal, a început să se manifeste foarte violent, strigând și aruncând cu obiecte prin celulă. El s-a liniștit abia după ce au intervenit gardienii și l-au imobilizat. Conform Antena 3, după ce s-a calmat, Dincă a cerut hârtie și pix și s-a apucat de scris. Acesta ar fi scris o scrisoare adresată mamei Luizei Melencu prin care s-a oferit să suporte toate costurile legate de înmormântarea soțului ei.

Claudiu Melencu, tatăl Luizei Melencu, tânăra de 18 ani pentru uciderea căreia a fost trimis în judecată Gheorghe Dincă, a încetat din viață marți seara. Se pare că bărbatul avea mai multe afecțiuni medicale ce s-au agravat odată cu aflarea veștii morții fiicei sale, Luiza, în vara anului trecut.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru 8 infracțiuni, trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni. El este acuzat de procurori că le-a ucis le Alexandra Măceșanu, de 15 ani, și pe Luiza Melencu, de 19 ani.

Mesajul Ioneliei Melencu

Decesul tatălui Luizei Melencu a fost anunțată pe 1 decembrie, de prietenii familiei, pe rețelele de socialzare și a fost confirmată de cealaltă fiică a sa, Ionelia Melencu.

„În urma cu puțin timp am aflat de moartea unui om. Un om care a plecat dintre noi fără a cunoaște adevărul despre dispariția fiicei sale: Luiza Melencu, cazul Caracal. În seara aceasta tatăl Luizei a plecat dintre noi și ne rugam pentru sufletul lui sa își găsească odihna printre îngeri. Sincere condoleanțe si putere soției, fiicei si familiei sa treacă peste aceasta încercare dureroasa! Dumnezeu sa te odihnească în pace Claudiu Melencu!”, sună anunțul de condoleanțe postat pe pagina de Facebook „Noi suntem ajutorul”, conform Antena 3.

Printre alte mesaje de condoleanțe, postate sub formă de comentarii, apare și unul semnat de Ionelia Melencu, sora Luizei:

„Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta! De ce tati, de m-ai lasat? De ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatal meu!”