VESTE ŞOCANTĂ. Cântăreaţa Sheryl Crow are o tumoare pe creier

VESTE ŞOCANTĂ. Cântăreaţa Sheryl Crow are o tumoare pe creier

Cântăreaţa americană de pop country Sheryl Crow a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier. Vestea a fost dată chiar de artistă, într-un interviu acordat publicaţiei "Las Vegas Review-Journal". Sheryl Crow a mai spus că tumoarea pe creier este benignă.

În urmă cu şase ani, Sheryl Crow (50 de ani) a fost diagnosticată cu cancer la sân şi a reuşit să treacă peste această boală.

Artista a povestit că primele semne de îngrijorare au fost atunci când a început să uite textele cântecelor în concert. "Eram atât de îngrijorată pentru memoria mea încât am făcut un RMN şi am descoperit că aveam o tumoare la creier. Este benignă, aşa că nu trebuie să fiu îngrijorată", a mai adaugat ea. Sheryl Crow a mai dezvăluit că diagnosticul l-a primit în luna noiembrie a anului trecut, dar a preferat să nu vorbească public despre el.

Din anul 2003, Sheryl Crow a format un cuplu Lance Armostrong, celebrul ciclist american, de care s-a despărţit în anul 2006. Artista, cu o carieră impresionantă, a vândut până acum peste 35 de milioane de albume. <iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/X5ouOa9k0gE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News