Evenimentul ZileiSocialVenituri amețitoare câștigate lunar de managerul Siptalului Foișor

Venituri amețitoare câștigate lunar de managerul Siptalului Foișor

Venituri amețitoare câștigate lunar de managerul Siptalului Foișor
Managerul SPitalului Foișor are venituri lunare care depășesc cu mult media. Cele trei salarii pe care le încasează îl propulsează în topul celor mai bine plătiți medici.

Managerul Spitalului Foișor, recent transformat în unitate suport-COVID, încasează lunar sume frumoase de bani.

Cristian Ioan Stoica este în această funcție de 24 de ani, încasând lunar trei salarii. Cumulate, cele trei salarii sunt în valoare de 6.200 de euro.

Conform declarției de avere a managerului spitalului, acesta este și profesor universitar în cadrul Facultății de Medicină și Farmacie Carol Davila, post de pe urma căruia încasează 197.338 anual, echivalentul a peste 16.000 lei pe lună.

Pentru postul de manager al Spitalului Foişor, Cristian Ioan Stoica primeşte 164.907 lei, ceea ce înseamnă 13.742 lei lunar.

Al treilea venit este încasat de la Academia de Ştiinţe Medicale, de unde medicul primeşte 3.191 de lei anual. În acest fel, Cristian Ioan Stoica câştigă lunar puţin peste 6.000 euro.

Spita;ul Foișor, suport-COVID

Așa cum scrie și în Ordinul 9326/09.04.2021, măsurile pentru operaționalizarea Spitalului Foișor ca spital suport COVID-19 trebuiau puse în aplicare în regim de urgență, adică în cel mai scurt timp.

Spre deosebire de alte spitale, cum ar fi Spitalul Colentina care a avut nevoie de două zile să transfere pacienții atunci când unitatea spitalicească a devenit exclusiv suport COVID, astfel încât pacienții să nu aibă de suferit sau să rămână traumatizați.

Spitalul Foișor avea la momentul primirii Ordinului un număr de 105 pacienți și ar fi fost nevoie de timpul alocat în mod normal pentru consultarea cu medicul curant al fiecărui pacient și luarea deciziei după o analiză a implicațiilor medicale pentru fiecare caz în parte.

 


Accesează: