Vedetele din România dau iama în India. După Maldive, la Ashram

Vedetele din România dau iama în India. După Maldive, la Ashram Sursa foto: Dreamstime.com

Mai multe vedete din România sunt în aceste zile în India pentru a participa la retreaturi de Yoga sau a medita. Loredana Groza sau Andreea Raicu se numără printre ele.

India a devenit noua destinație preferată a vedetelor la început de an. Dacă unele dintre ele au preferat să petreacă revelionul pe plaja din Maldive, iată că altele au preferat să meargă la reculegere în India. Loredana Groza este una dintre aceste vedete, care se află în aceste momente în India.

De altfel nu este o premieră pentru vedetă. La fiecare început de an, Loredana se străduiește să ajungă în India. Este unul din fanii înfocați ai lui Shad Guru și promovează un stil de viață sănătos. De asemenea Loredana își sfătuia fanii și în pandemie să practice yoga pentru că sigur îi va ajuta să treacă mai ușor peste acea perioadă.

Ce vedete s-au reunit în India

Vedeta nu a plecat singură, ci este însoțită de fiica ei. Iar acolo s-a întâlnit cu nimeni alta decât Iulia Vântur. În ceea ce o privește pe aceasta din urmă, se știe faptul că ea locuișete în India de mai mulți ani. Ba chiar și-a construit o carieră trainică acolo. Ar fi de asemenea și iubita celebrului actor Salman Khan.

Ne puteți urmări și pe Google News
sursa: facebook

Loredana Groza cu Iulia Vântur Sursa: Facebook/

Și Andreea Raicu a revenit pe meleagurile indiene. Aceasta a explicat în trecut faptul că a petrecut 6 luni în India. Acest lucru a ajutat-o în procesul de vindecare pentru că și ea a suferit de depresie.

Andreea Raicu, sfaturi pentru fanii stresați

Ca multe alte persoane nu a conștientizat care este cu adevărat boala de care suferă până nu a ajuns în India. Acolo a practicat yoga și a plâns mult, așa cum a declarat în spațiul public. Așa că anul acesta, vedeta a decis să meargă din nou în locul care a vindecat-o pentru a-și găsi sănătatea spirituală. De altfel, ea le explică internauților că e foarte important să conștientizeze nivelul de stres la care se supun. Mai ales că a fi stresat în zilele noastre e mai degrabă o obișnuință decât ceva anormal. De aceea vedeta le spune oamenilor să iasă cât mai mult în natură și să se bucure de sentimentele autentice.