Aida Economu, actrița care este cunoscută mai ales în urma rolului de profesoară jucat în serialul ” Profu”, care este difuzat pe Pro Tv, a stârnit admirația fanilor după ce a publicat pe o rețea de socializare fotografii nud artistice în care arată mai frumoasă că oricând.  Potrivit profu.protv.ro, Aida Economu, la vârsta de 33 de ani, are acel „quelque chose” care o transformă într-o femeie delicată și vulnerabilă în aparență deși este foarte puternică.

Fotografiile au fost realizate de fotograful Alex Gâlmeanu, și ele dezvăluie delicatețea actriței care este mai feminină că niciodată. În fotografii Aida devine un personaj așa cum a devenit și in serialul „Profu”, unde Aida joacă rolul Anei Casian, tânăra profesoară de Limba și Literatură română, recent transferată la același liceu unde predă și Profu’ Mișu.

Aida Economu spune pentru protv că „profa Ana Casian și este empatică și implicată. Când am citit scenariile prima dată, am rămas cu senzația că liceul ăsta la care ajunge să predea, Emil Gârleanu, e o școală și pentru ea. Ce-i drept, Mișu (Profu’) devine materia ei preferată la această școală, dar asta e altă discuție…”.