Evenimentul Zilei > Monden > Vedeta care se răfuiește cu fosta dădacă în instanță a obținut un ordin de restricție
Vedeta care se răfuiește cu fosta dădacă în instanță a obținut un ordin de restricție

Vedeta care se răfuiește cu fosta dădacă în instanță a obținut un ordin de restricție

Mel B., fosta solistă Spice Girls a câștigat în instanță un ordin de interdicție împotriva fostei sale dădace, Lorraine Gilles, care declara că timp de șapte ani ar fi întreținut relații sexuale cu vedeta.

Mel B., care se află într-un proces de divorț de Stephen Belafonte, a obținut ordinul de restricție, după ce l-a acuzat pe soțul său că ar fi avut o relație amoroasă cu Lorraine care a condus la un avort pe care dădaca și l-ar fi plătit din banii vedetei, potrivit The Sun.

Ordinul de restricție de cinci ani a fost prelungit, după ce Mel B. a adus judecătorilor dovezi că fosta sa dădacă are un comportamente agresiv față de aceasta.

Acum o lună, Mel B. obținuse un ordin de restricție și împotriva soțului ei, după ce a înaintat la tribunal documente în care pretinde că a suferit abuzuri fizice și emoționale o mare parte din cei zece ani de căsnicie.

Lorraine Gilles, dădaca cuplului Mel B și Stephen Belafonte, susține că ea nu a fost amanta soțului ci a cântăreței. Lorraine a dat-o în judecată pe Mel B. pentru calomnie, susținând că făcea sex cu fosta solistă a trupei Spice Girls de mai multe  ori pe săptămână, potrivit Libertatea.ro.

Dădaca a mai precizat că Mel B. a fost de fapt cea care a insistat să filmeze partidele de sex dintre ea, soț și dădacă.

Deși inițial Mel B. precizase că soțul ei ar fi angajat-o pe Lorraine pentru a avea relații intime cu ea, dădaca spune că fosta câtăreață Spice Girls a fost cea care a angajat-o și a transformat-o în amantă ei timp de șapte ani. Tânăra a mai adăugat că făceau sex de câteva ori pe săptămână, iar soțul cântăreței li se alătura doar dacă era chemat.