Evenimentul Zilei > Politica > Van Damme a venit în România să filmeze un șpagat la Bâlea
Van Damme a venit în România să filmeze un șpagat la Bâlea

Van Damme a venit în România să filmeze un șpagat la Bâlea

Agitație mare în jurul singurului hotel de gheață din România: actorul Jean-Claude Van Damme filmează astăzi la Bâlea.

Filmările pentru care este așteptat celebrul actor al filmelor de acțiune sunt, deocamdată, secrete: nimeni de la Bâlea Lac nu știe pentru ce fel de peliculă vine Van Damme în județul Sibiu. Până a afla detalii despre filmări, reprezentanții cabanei Bâlea Lac au primit deja o listă de solicitări din partea actorului. Van Damme a cerut să fie servit la masă cu fructe și legume proaspete, să aibă la îndemână oțet balsamic de cea mai bună calitate și condimente proaspete, precum oregáno sau busuioc.

Vine cu patul de acasă

Jean-Claude Van Damme va sosi cu propriul pat pe care să doarmă, pe care îl aduce cu elicopterul. De asemenea, o altă cameră va fi eliberată la indicațiile actorului pentru a găzdui echipamentul și bagajele acestuia. Până în prezent se știe doar că Jean-Claude Van Damme va poposi la Bâlea Lac cel puțin o noapte. Cât privește filmările, deocamdată cei din jurul lui păstrează misterul, nespecificând dacă este vorba despre scene dintr-un film sau o reclamă.
Anul acesta este programată lansarea filmului Swelter, pentru care filmările au fost încheiate, iar pentru anul viitor este programată lansarea peliculei Pound of Flesh, aflat în pre-producție, potrivit celor de la imdb.com.