Valerică Găman, "frate" cu Zinedine Zidane

Valerică Găman, "frate" cu Zinedine Zidane

Fotbaliştii români Valerică Găman, Silviu Ilie şi Cornel Râpă au fost coechipieri, marţi, într-un meci caritabil disputat la Atena, cu fostul star francez şi cu brazilianul Ronaldo.

Fotbaliştii Valerică Găman (Universitatea Craiova), Silviu Ilie şi Cornel Râpă (ambii de la Oţelul Galaţi) au trăit marţi o experienţă unică, participând la un meci caritabil disputat în capitala Greciei, Atena. Evenimentul a fost organizat de fostul mare internaţional fran cez Zinedine Zidane şi de brazilianul Ronaldo. Invitat la acest meci, Gică Popescu n-a putut ajunge, dar le-a făcut cadou invitaţia lui celor trei jucători din Liga I.

"M-am simţit fotbalist"

Găman, Ilie şi Râpă au jucat în echipa "prietenilor lui Zidane şi Ronaldo", care a înfruntat vedetele formaţiei Olympiakos Pireu. 30.000 de oameni au fost prezenţi pe stadionul "Karaiskakis" şi au asistat la partida care s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe lângă Zidane şi Ronaldo, cei trei români au fost coechipieri cu olandezii Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk şi Giovanni van Bronckhorst, portughezii Nuno Gomes şi Sa Pinto, francezul Sabri Lamouchi şi ivorianul Yaya Toure. De partea cealaltă, pentru Olympiakos au jucat, printre alţii, francezul Chris tian Karambeu, sârbul Darko Kovacevici sau grecul Grigoris Georgatos.

Valerică Găman, fundaşul Universităţi Craiova, a povestit pentru EVZ experienţa pe care a trăit-o marţi. "A fost ceva unic pentru cariera mea de până acum. În câteva ore am ajuns să evoluez lângă atâţia fotbalişti mari. Echipa noastră a fost condusă de pe bancă de Radomir Antici şi de Hugo Sanchez. M-am simţit şi eu fotbalist. Îi cunoşteam pe Zidane şi Ronaldo ca fotbalişti. Acum m-au impresionat ca oameni. Sunt foarte modeşti. Au fost foarte familiari şi comunicativi cu noi", ne-a povestit stoperul "juveţilor".

La final, Găman a rămas cu o amintire. "Am făcut schimb de tricouri cu Marko Pantelici, jucătorul echipei Olympiakos Pireu. După meci am fost la un restaurant în Atena şi am luat masa cu toţii. Experienţa asta mă ambiţionează şi mai mult să trag tare, pentru a ajunge la un nivel cât mai ridicat", ne-a spus Găman, căruia Piţurcă i-a pus pe braţ banderola Universităţii Craiova.