Valentina Pelinel a trecut prin momente dificile. Soția lui Cristi Borcea a ajuns pe mâna medicilor

Valentina Pelinel a trecut prin momente dificile. Soția lui Cristi Borcea a ajuns pe mâna medicilor Sursă foto: Instagram

Valentina Pelinel a trecut prin clipe cumplite. Soția lui Cristi Borcea a fost nevoită să ceară ajutorul unui medic dermatolog. Fostul fotomodel a aruncat la gunoi produsele pe care le folosea zilnic.

Valentina Pelinel încearcă să aibă grijă de imaginea sa și din acest motiv folosește cele mai bune produse cosmetice. Soția lui Cristi Borcea a dezvăluit că are un ten sensibil și din acest motiv trebuie să aibă foarte mare grijă de ce anume folosește. Fostul fotomodel utilizează doar anumite creme de protecție, dar se pare că aceste produse nu i-au făcut bine.  Valentina Pelinel a ajuns la medicul dermatolog din cauza unor creme pentru protecție solară. Soția lui Cristi Borcea a dezvăluit că s-a trezit într-o dimineață cu fața plină de bube. Fostul fotomodel a crezut inițial că sunt coșuri, dar ulterior medicul i-a spus că se confruntă cu o alergie. „Îmi place sa stau la soare, doar că mă protejez, iar fața o feresc și o protejez cu o cremă 50 și pălărie sau cozoroc. Eu oricum am tenul sensibil și nu pot folosi orice produse. Evit cosmeticele cu parfum, parabeni, alcool. Soarele îmbătrânește pielea prematur așa că e bine să ne protejăm și să ne hidratăm”, a spus Valentina Pelinel.

Valetina Pelinel s-a trezit cu fața plină de bubițe

Fostul fotomodel a dezvăluit că a făcut o alergie la ingredientele din produsele cosmetice pe care le folosește pentru îngrijire. Este vorba de creme de protecție care pot fi găsite și în farmacii. „Am avut bubițe pe față și am crezut că sunt coșuri, dar de fapt era o reacție alergică la ingredientele din produsele cosmetice. Produse dermatocosmetice folosesc, îmi fac bine și se și găsesc ușor chiar în farmacii”, a mai spus soția lui Cristi Borcea.

Valentina Pelinel a dezvăluit că nu mai folosește fond de ten de ani de zile, ci o cremă coreeană. Ea a mai adăugta că în trecut i s-a întâmplat să facă reacții alergice la anumite produse cosmetice, iar din acest motiv nu a mai încercat și altele. „La machiaj folosesc cam orice, în funcție de preferințe. La cosmetice faceam reacții. Nu mai încerc nimic de când am descoperit acest produs, care acoperă și foarte bine tenul”, a mai spus Valentina Pelinel pentru Cancan.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News