Evenimentul Zilei > Social > Accident violent pe un drum național. Autoritățile au intervenit de urgență
Accident violent pe un drum național. Autoritățile au intervenit de urgență

Accident violent pe un drum național. Autoritățile au intervenit de urgență

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca, în judetul Vâlcea, circulatia este întrerupta pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 235+600 m, în afara localitatii Râul Vadului, din cauza unei coliziuni frontale între o autoutilitara si un autocamion. Conducatorul autoutilitarei a decedat în urma impactului.

În judetul Caras-Severin, circulatia feroviara este oprita pe sectia 922 între statiile Moniom si Resita Nord, dupa ce doua vagoane ale unui tren de marfa care circula dinspre Moravita catre Resita Nord, încarcate cu zgura, au deraiat. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Se actioneaza pentru îndepartarea vagoanelor din gabaritul caii ferate si reluarea traficului feroviar.

Traficul rutier este restrictionat pe mai multe artere, pentru executarea de lucrari la suprafata carosabila, astfel:

În judetul Arges, pe DN 7 Pitesi – Râmnicu Vâlcea, pe raza comunei Moraresti, între kilometrii 152+470 si 152+550 m, se executa lucrari de consolidare a partii carosabile, circulatia desfasurându-se alternativ, dirijat pe timpul zilei de piloti de trafic, iar pe timpul noptii prin semafor.

În judetul Constanta, pe DN 39, între localitatile Tuzla si 23 August, pe sectorul cuprins între kilimetrii 23+500 m – 32+000 m, se executa lucrari de refacere a suprafetei de rulare, pâna la sfârsitul acestei luni. Din acest motiv, sensul catre 23 August este restrictionat, circulându-se pe cealalta cale, pe câte o banda pentru fiecare sens.

Pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti, la kilometrul 36, pe podul de peste râul Arges, în zona localitatii Cascioarele, judetul Giurgiu, din cauza lucrarilor de reparatii la sistemul rutier, care se vor derula pâna la sfârsitul lunii august, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers catre Bucuresti) pe calea 1 (sensul catre Pitesti), unde se desfasoara dirijat în ambele sensuri.

Pe Autostrada A2 Bucuresti – Constanta, circulatia rutiera este deviata de pe calea 1 (Bucuresti – Constanta) pe calea 2 (Constanta – Bucuresti), pe tronsonul kilometric 74+350 – 84+100 de metri, între localitatile Dor Marunt si Dragos Voda, judetul Calarasi, aceasta desfasurându-se dirijat, în ambele sensuri. Devierea va fi valabila pâna la jumatatea lunii iunie, fiind impusa pentru efectuarea de reparatii la sistemul rutier.

Pentru reducerea riscului rutier, recomandam rularea cu viteza refusa în zona lucrari semnalizate si sporirea atentiei la volan.