Corneliu Vadim Tudor, o viață tumultuoasă. Văduva a povestit o întâmplare supranaturală

Corneliu Vadim Tudor, o viață tumultuoasă. Văduva a povestit o întâmplare supranaturală Sursa foto: Arhiva EvZ

Doina și Corneliu Vadim Tudor au fost căsătoriți timp de trei decenii până când moartea i-a despărțit. Vaduva „Tribunului” a acordat un interviu în care a facut noi dezvăluiri din viața fostului politician.

Doina Vadim Tudor, văduva „Tribunului”, susține că simte prezența răposatului soț și că de multe ori are impresia că cineva o urmărește. De asemenea, femeia a dezvăluit că Vadim Tudor îi trimite semne prin intermediul viselor.

Doina și Corneliu Vadim Tudor au conviețuit aproximativ trei decenii până la moartea tribunului. Pe cât de controversat pe atât de intelingent a fost Vadim. Deși soțului îi plăceau băile de mulțime și lumina reflectoarelor, Doina a stat deoparte tumultul micilor ecrane.

Doina Vadim Tudor, dezvăluiri despre răposatul soț

A fost femeia din spatele politicianului Vadim Tudor, iar decesul celui care a fost președintele Partidului România Mare a lasăt un mare gol în sufletul Doinei Vadim. Dar chiar și acum, la aproape zece ani de la moartea soțului, Doina încă îi mai simte prezența.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Merg prin casă și parcă simt că cineva mă urmărește. De multe ori mă întorc. Îi simt prezența. El ne ocrotește. A fost operată Jeni de apendicită. Mi-a apărut în vis foarte insistent, câteva zile la rând și am zis că ceva se va întâmpla deoarece Corneliu îmi apare tot timpul în vis.

A făcut apendicită, aproape peritonită. Au operat-o și eu când am venit seara acasă, am găsit un porumbel alb în baie, în cadă. Nu știu pe unde a intrat pentru că eu am geam la baie și avea plasă.”, a declarat Doina Vadim Tudor, în cadrul emisiunii Povești de film, cu Mara Bănică.

Diana Şoşoacă a aflat teribila taină a lui Corneliu Vadim Tudor

Sursa foto: Arhiva EvZ

Celebrul scandal cu Rona Hartner

Doina Vadim Tudor a reiterat și scandalurile în care a fost implicat soțul ei în ultima perioadă a vieții. Un astfel de episod s-a consumat în timpul emisiunii Marius Tucă Show, în care tribunul a acuzat-o pe regretata Rona Hartner cum că ar fi avut relații intime cu Emil Constantinescu.

„Eu nici acum nu sunt convinsă că nu a fost așa. Rona nu a spus răspicat că nu a fost așa. Ea a lăsat așa o urmă de îndoială în tot, că nu a fost adevărat, că a exagerat Corneliu Vadim Tudor, dar de fapt nu știm ce s-a întâmplat, dacă a fost adevărat sau nu.”, a povestit soția fostului politician

Un alt eveniment care nu i-a făcut cinste gazetarului este cel în care s-a certat ca la ușa cortului cu Mărioara Zavoranu. Întreaga scenă a fost suprinsă de camerele video, spre deliciul consumatorilor de cancan.

„Știu că erau într-o parcare, acolo s-a petrecut incidentul. El cumpărase un ceas de la ea sau îl primise. Deci, de aici a plecat, de la un ceas. Ei se cunoșteau demult, din tinerețe, de când a fost căsătorită cu primul soț. A revăzut-o după atâția ani și a venit la revistă la România Mare și i-a zis «Măi, Mărioara, vino acasă tu pe la mine, să mai discutăm și noi una alta». Parcă o văd, avea o haină de blană lungă, pe care i-a ars-o fata ei.”, a explicat Doina Vadim Tudor.

Dezvăluiri din viața lui Corneliu Vadim Tudor

Sursa foto: Arhiva EvZ

Vadim Tudor și episodul cu Mărioara Zăvaoranu

Separat de acest episod nefericit cu Mărioara, Vadim Tudor a fost criticat și pentru faptul că inlcus-o pe Oana Zăvoranu în PRM. La vremea respectivă din partid mai făceau parteIrina Loghin și Ion Dolănescu.

În finalul interviului, văduva tribunului a făcut câteva precizări și despre ultimele clipe din viața tribunului. Doina susține că răposatul politician a simțit că i-a venit momentul chiar cu două zile înainte să moară. Inițial, a refuzat să meargă la spital. A preferat să-și continue activitatea politic, în pofida problemelor medicale.

„A simțit că va muri pentru că înainte cu două zile s-a simțit rău. Eu l-am sunat pe domnul General Țintoiu. Am vorbit cu dânsul, mi-a zis să îl aduc la spital. Nu a vrut, sub nicio formă: «Eu nu merg, lasă-mă cu doctorii ăștia».

A doua zi după masă, a fost la o recepție la Ambasada Rusă, împreună cu fratele lui cel mare. De la recepție s-a dus la partid. Cei de acolo m-au sunat și mi-au spus: «Doamna Doina, el este cam livid la față, cam verde»”, a spus Doina Vadim Tudor pentru Cancan.