Deși nu vrea să arate, tânărul are ceva emoții pentru că miza este destul de mare. Dacă va avea rezultate bune, va primi o vacanță în China, dar dacă va avea rezultate excepționale, mama lui va face imposibilul și îi va face cadou o locuință. „El se impacientează mai greu, eu sunt mai emoționată”, a dezvăluit Marina Almășan pentru EVZ. „Încerc însă să le maschez, pentru că nu-i place să mă vadă așa. E un băiat responsabil. Sunt convinsă că va fi în regulă. A luat proba la română cu calificativ maxim, iar acum se pregătește pentru engleză. Se pregătește pentru managementul afacerilor, la ASE. Sunt foarte mulțumită de cum a evoluat ca adolescent și am mare încredere că îmi va face o surpriză plăcută. Mă pregătesc și de un cadou”, a mai spus vedeta TVR 1.


FOTO: Victoraș își însoțește des mama la evenimente„Am discutat cu el cadoul și avem și un pariu, la caterincă. Dacă ia 10 pe linie, îi iau apartament. E adevărat că nu am bani nici pentru jumătate de casă, dar știu că n-o să se pună problema pentru că 10 nu s-a mai dat la BAC de ani de zile. Pe bune, dacă totul va fi bine, vom merge două săptămâni în China, într-un proiect jurnalistic al meu”, a dezvăluit Marina.

Și ei au emoții

Mugur Mihăescu, alias Garcea, din grupul „Vacanța Mare”, „tremură” la BAC. Ivona, fiica sa în vârstă de 19 ani, care a absolvit Liceul „Gheorghe Lazăr”, din București, trebuie să ia o notă mare la examenul maturității, deoarece intenționează să studieze în străinătate. Mădălin Ionescu, prezentatorul WOWBiz de la Kanal D, este stresat. Frumoasa sa fiică, Ștefania, a absolvit anul acesta Liceul „Jean Monnet”, și, deși puștoaica nu se teme de examenul de maturitate, tatăl ei n-a vrut să vorbească deoarece este superstițios. Politicianul Cristi Boureanu (43 de ani) trece, pentru a doua oară, prin emoțiile BAC-ului, alături de iubita sa, Laura Dincă. Laura va da examen la Geografie, Istorie și Română și apoi se va înscrie la Facultatea de Geografie.

Victor Socaciu, tatăl absent

Întrebată despre cât de mult s-a implicat Victor Socaciu în educația lui Victoraș, Marina a răspuns tranșant. „Cât de mult se putea implica el de peste Ocean… Plătește pensie alimentară, e suficient. Neam obișnuit fără implicări de altă natură”. 

Te-ar putea interesa și: