Uși și ferestre false, montate pe case împotriva hoților și drogaților. Locuitorii au fugit

Un orășel situat în zona de litoral, altădată înfloritor, este acum un „oraș fantomă”. Foarte mulți dintre locuitori au fugit din cauza numărului mare de drogați și oameni ai străzii pe care autoritățile nu au reușit să-i stârpească.

Normal 0

false false false

EN-US X-NONE X-NONE

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Aptos",sans-serif; mso-ascii-font-family:Aptos; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Aptos; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-font-kerning:1.0pt; mso-ligatures:standardcontextual;}

Consiliul local al localității Horden din Mara Britanie a fost forțat să tencuiască casele abandonate, să pună ferestre și uși pentru a descuraja hoții, după ce locuitorii au fugit din zonă.

Horden a fost cândva o localitate prosperă de minieri, pentru una dintre cele mai mari fabrici din Marea Britanie înainte de închiderea sa în 1987, pe fondul declinului industriei cărbunelui.

Forța sa de muncă de 4.000 de oameni a stabilit chiar un record pentru cea mai mare cantitate de cărbune extrasă într-o singură zi. Atunci aproape 7.000 de tone au fost extrase, în mai 1930.

Dar locuitorii spun că zona s-a luptat de când a pierdut industria și este acum afectată de case abandonate și criminalitate. Casele părăsite se vând doar 5.000 de lire sterline și multe au semne de închiriere afară. Doar că ofertele sunt foarte puține.

Uși și ferestre false, montate pe case împotriva hoților și drogaților

Localnicii din Horden, comitatul Durham, sunt afectați de afaceri cu droguri la ușa lor și de hoții care le sparg casele după ce străzile învecinate au fost lăsate goale. Zgomotele de geamuri sparte erau mereu auzite și-i speriau pe oamenii rămași în casele lor, relatează reporterii de la Daily Mail care au fost la fața locului.

Proprietarii au încercat cu disperare să vândă casele de pe străzile orașului fantomă cu prețuri modice.

Consiliul local a mers până la extrem, acoperind casele goale cu uși și ferestre false din plastic, astfel încât infractorii să creadă că sunt ocupate și să nu încerce să intre.

Pe o stradă vizitată de reporteri, în săptămâna aceasta erau douăzeci de case tencuite cu ferestre false.

Un localnic a spus: "Lucrurile sunt rele pentru că nu prea se lucrează aici. A devenit foarte, foarte rău cu criminalitatea".

O casă goală avea chiar cuvintele "închiriază-mă" scrise pe un afiș pus pe fereastra din față, în timp ce alta avea un bilet de la consiliu lipit pe ușa din față care avertiza despre o infestare cu rozătoare.

Declarațiile teribile ale locuitorilor rămași în „orașul fantomă”

Vorbind în fața unui magazin abandonat, care a fost închis după 20 de ani, un locuitor în vârstă de 50 de ani a spus: "Am fost aici toată viața mea și este din ce în ce mai rău să trăiesc aici.

Cred că ușile false arată bine, având în vedere că locuințele sunt goale. Este mai bine decât să treci pe lângă clădiri care au scânduri și ferestre sparte. Dar lucrurile sunt rele pentru că nu există aproape nicio muncă pe aici. A devenit foarte, foarte rău cu criminalitatea. Nu aș pleca niciodată, dar se înrăutățește”.

Jeff locuiește în casa lui de 20 de ani și acum se învecinează cu o proprietate cu o ușă falsă. Bărbatul în vârstă de 61 de ani a spus că locuința goală obișnuia să fie ocupată de traficanți de droguri care i-au făcut viața un iad.

Poștașul a povestit și el: "Majoritatea caselor sunt acum goale, așa că este orășelul este puțin mai liniștit acum. Dar am avut traficanți de droguri și drogați chiar lângă mine în trecut și nu erau cu scandal în fiecare seară. În cele din urmă au plecat și am obligat consiliul să pună ușile false pentru că ferestrele continuau să se spargă. A fost un coșmar, dar, din fericire, au fost evacuați".