Urmașii lui Mengele: Medicii belgieni susțin Uciderea Bebelușilor după Naștere

Urmașii lui Mengele: Medicii belgieni susțin Uciderea Bebelușilor după Naștere

Pe 2 august a fost dat publicității un studiu cu titlul „Atitudinile profesioniștilor din Sănătate față de întreruperea sarcinii într-un stadiu viabil”, care analizează voința medicilor de a comite avorturi târzii sau chiar infanticide.

Studiul, finanțat de Fundația de Cercetare a Flandrei și de Universitatea din Gent, dezvăluie că 89,1% din lucrătorii profesioniști din Sănătate și 93,6% din medici au declarat că infanticidul este acceptabil în anumite condiții.

Rezultatele se bazează pe un chestionar anonim adresat unui număr de 117 cadre din sistemul de sănătate care lucrează în domeniul îngrijirilor intensive neonatale în provincia Flandra din Belgia.

S-au înregistrat 92 de răspunsuri la mai multe întrebări, însă concluzia cea mai tulburătoare este că cvasi-totalitatea medicilor susțin asasinarea nou-născuților cu handicap prin injecția letală.

Ne puteți urmări și pe Google News

Iată ce afirmă studiul:

„Din totalul profesioniștilor din Sănătate, 89,1% (93,6% din medici) sunt de acord că, în cazul unei maladii neonatale grave (non-letale) administrarea de medicamente cu intenția explicită de a pune capăt vieții nou-născutului este acceptabilă.

„Aproximativ aceeași proporție (87,9%) este de părere că legea belgiană ar trebui să fie modificată pentru a face posibil acest lucru.”

Cifrele sunt halucinante, comentează LifeSiteNews. Aproape în totalitatea lor, medicii din regiunea flamandă a Belgiei susțin nu doar avortul întârziat, care constituie deja un mare subiect de controversă, ci de-a dreptul infanticidul.

De parcă nu ar fi fost suficient, ei consideră că infanticidul ar trebui să fie o opțiune atunci când starea bebelușului este una „non-letală”. Altfel zis, eugenism pentru cazurile în care apreciază că viața bebelușului nu este una suficient de valoroasă.

Hitlerism curat!

În această idee, medicii și lucrătorii profesioniști din domeniul sanitar, în Flandra, își doresc dezincriminarea uciderii nou-născuților cu handicap.

Potrivit concluziei studiului:

„Profesioniștii din domeniul Sănătății care practică întreruperile de sarcină în Flandra au un mare grad de toleranță față de întreruperile de sarcină târzii, indiferent de factorii socio-demografici și cer o schimbare legislativă în privința punerii capăt a vieții în perioada fetală și neonatală.

„Viitoare cercetări mai aprofundate ar trebui să studieze explorarea corelației între atitudinile față de întreruperile de sarcini târzii și deciziile medicale reale luate în practica clinică cotidiană.”

În plus, 100% dintre medici au susținut avortul târziu în cazul unor „condiții fetale mortale” și 95,6% au susținut avortul târziu atunci când starea copilului este „gravă”.

Însă, nici măcar o stare de sănătate bună nu îi asigură bebelușului dreptul la viață: 19,8% din personalul sanitar chestionat susține avortul târziu pentru „probleme psihologice materne” și 13,2% susțin avortul târziu în caz de „probleme socio-economice materne”.

Mai mult, studiul dezvăluie că „intențiile comportamentale arată că și în situații cu un diagnostic nesigur și un pronostic imprevizibil, 85,6% din profesioniștii sanitari ar avea în vedere o întrerupere de sarcină târzie”.

Deși retorica militanților pro-avort afirmă că avortul târziu nu se produce practic aproape niciodată, iar atunci când totuși se produce, copilul este întotdeauna afectat de o maladie mortală, studiul arată că o majoritate a corpului medical susține atât avortul târziu și infanticidul în cazuri în care starea copilului nu este una mortală.