Incidentul a avut loc după miezul nopții când polițiștii Serviciulu Rutier Constanța au efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism suspect. Conducătorul auto nu s-a supus însă semnalului. El și-a continuat deplasarea pe bulevardul Aurel Vlaicu, urmat de bulevardul Tomis şi strada Viilor, din cartierul Palazu Mare, potrivit IPJ Constanța.

Polițiștii rutieri au pornit în urmărirea mașinii. În timpul urmăririi poliţiştii l-au somat verbal pe șofer să rămână pe loc, iar pentru că acesta nu s-a oprit, unul dintre polițiștii a tras un foc de armă, în plan vertical. La un moment dat conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un gard din beton al unei case de pe strada Viilor. El a abandonat vehiculul și a fugit.

Poliția precizează că, în urma incidentului, nu au rezultat persoane vătămate, iar în momentul de față, se efectuează cercetări pentru prinderea șoferului, care este identificat, constatându-se că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Te-ar putea interesa și: