Evenimentul Zilei > Actualitate > Urări de Florii. Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai calde mesaje de ziua lor onomastică
Urări de Florii. Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai calde mesaje de ziua lor onomastică

Urări de Florii. Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai calde mesaje de ziua lor onomastică

Duminică este cea mai importantă sărbătoare care vestește Paștele - Floriile. Este o sărbătoare creștină fără o dată exactă, comemorată întotdeauna în ultima duminică dinaintea Paștelui. De Florii își sărbătoresc ziua onomastică toti cei care la botez, au primit nume de flori.

Evident că este timpul felicitărilor, urărilor și mesajelor de la mulți ani .

Cel mai des întâlnit nume de floare din România este Viorica. Urmează Florentina, Florica și Camelia. Florin, și Viorel sunt cele mai întâlnite nume la bărbați.

Astfel, în cazul în care aveţi persoane dragi care poartă numele de Camelia, Margareta, Violeta, Lăcrămioara, Narcisa, Crina, Iris, Dalia, Anemona, Brânduşa sau, în cazul bărbaţilor, Viorel, Florin, Florian, Florentin, Florinel, Crin trebuie să le trimiteţi un gând bun şi cum o puteţi face mai bine decât printr-un mesaj.

Iată câteva idei de mesaje, sms-uri şi urări de Florii

– Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele.

– Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani. La Mulţi Ani!

– Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, să-ţi umple sufletul de voie bună. La multi ani!

–  Să ai o zi frumoasă, ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubită şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!

– Apropiindu-se o mare zi de sărbătoare, ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULŢI ANI!

– O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru tine. O floare şi un sincer La Mulţi Ani! Să creşti mare şi frumoasă şi să fii şi sănătoasă.

– De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.

– Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULŢI ANI!

– Aşa cum florile sunt semne ale primăverii, aşa este şi acest mesaj un semn ca ţin la tine! La Mulţi Ani!

– Eşti cea mai frumoasă dintre toate florile de pe Pământ! La Mulţi Ani!

– Deoarece reprezinţi pentru mine frumuseţea unei orhidei, gingăşia unui ghiocel şi parfumul unui trandafir, îţi urez un sincer „La Mulţi Ani!”

– Nicio floare nu se compară cu frumuseţea ta! La Mulţi Ani!

– Nici toate florile din lume n-ar fi de ajuns să îţi demostreze cât de mult ţin la tine! La Mulţi Ani!

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.