UPDATE. La 72 de ore de la accident, Michael Schumacher e în continuare în comă. Imagini cu locul accidentului. Locul era plin de pietre

UPDATE. La 72 de ore de la accident, Michael Schumacher e în continuare în comă. Imagini cu locul accidentului. Locul era plin de pietre

Au trecut trei zile de la accidentul suferit de fostul mare pilor de Formula 1 Michael Schumacher. Germanul se află în continuare în comă indusă la Centrul Medical Universitar din Grenoble (CHU). "Starea sa este stabilă", a spus azi Sabine Kehm, managerul lui Schumacher şi purtătorul de cuvân al familiei.

UPDATE: Au apărut primele imagini cu locul unde Michael Schumacher a suferit duminică cumplitul accident; locul era plin de pietre.

  • Citiţi mai mult: Cele patru STÂNCI ce au provocat ACCIDENTUL lui Michael Schumacher pe PÂRTIE. Petele de SÂNGE au rămas imprimate în ZĂPADĂ | FOTO

Sabine Kehm, managerul lui Schumacher, declara ca starea germanului "este stabila". Ea a sustinut acum o scurta declaratie azi la prânz, informează onlinesport.ro. "Am veşti bune! Michael este pe maini bune, starea sa este stabila, dar ramane critica. Vom sustine o alta conferinta de presa doar daca va fi o schimbare a starii sale de sanatate. Vestea buna este ca... starea lui Michael nu s-a schimbat".

Ea nu a dorit sa comenteze nici un zvon legat de conditia lui Schumi, care ramane in coma indusa artificial la spitalul din Grenoble in urma accidentului de schi suferit duminica in statiunea Meribel din Alpii Francezi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Marti, Schumacher aratase semne de imbunatatire, la fel ca si luni, cand seara a ai fost operat a doua oara.

Starea germanului ramane critica, iar Kehm a declarat miercuri ca se vor sustine noi declaratii doar in cazul in care vor fi "modificari importante" ala situatiei.

Marti, Kehm dar si surse din cadrul anchetei de la Meribel explicasera si modul in care s-a petrecut accidentul, cu amanunte de la fata locului.

In functie de cum evolueaza, Schumi ar putea fi mentinut in coma artificiala timp de alte cateva zile sau chiar saptamani. Primele ore si zile sunt cele mai critice, iar Schumacher pare sa treaca peste ele cu bine.

Michael Schumacher a suferit duminica dimineata un accident de schi in statiunea montana Meribel, ajungand la o ora si jumatate distanta in coma la spitalul din Grenoble. A fost operat duminica seara, apoi luni seara a doua oara.

El se afla intre doua piste, intr-o zona neamenajata, plina de pietre. A fost evacuat dupa 15 minute cu elicopterul. Casca sa a fost rupta in doua dupa impact si era plina de urme de sange.

Michael Schumacher implineste vineri, pe 3 ianuarie, 45 de ani. El era un obisnuit al statiunii Meribel, acolo unde isi petrece an de an finalul de an si ziua de nastere.