Evenimentul Zilei > International > Unul dintre cei mai mari artiști din SUA vrea la Casa Albă. Câștigătorul premiului Grammy o ţine numai în scandaluri. Video
Unul dintre cei mai mari artiști din SUA vrea la Casa Albă. Câștigătorul premiului Grammy o ţine numai în scandaluri. Video

Unul dintre cei mai mari artiști din SUA vrea la Casa Albă. Câștigătorul premiului Grammy o ţine numai în scandaluri. Video

Unul dintre cei mai mari artiști din SUA a decis să candideze la președinția Statelor Unite ale Americii. Celebrul cântăreţ a anunţat că are intenţia de a candida la alegerile prezidențiale din 2024.

Rapperul american Kanye West, cunoscut sub numele de Ye, şi-a anunţat duminică intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din SUA, din 2024. Acesta a precizat că „lucrează la campanie” împreună cu comentatorul de extremă dreapta Milo Yiannopoulo, potrivit unei înregistrări video publicate duminică de site-ul X17.  „Mulţumesc, accept”, a afirmat Yiannopoulos în videoclip, întrebat dacă acesta este un anunţ oficial.

Kanye West va vinde hanorace de la Balenciaga, Adidas și Gap la doar 20 de dolari

Kanye West a dezvăluit că va vinde hanorace de la Balenciaga, Adidas și Gap pentru 20 de dolari, după ce mărcile de modă au rupt legăturile cu rapper-ul, în urma comentariilor sale antisemite.

Totuşi, pare că hanoracele nu vor fi vândute în forma lor originală. Kanye a explicat, în timp ce oferea un tur prin atelierul său din Los Angeles, că le-a tăiat şi le-a modificat, adăugând pe ele sigla Ye24, care semnalează candidatura sa la președinția SUA în 2024.

Celebrul rapper a mai candidat în 2020

Kanye West, în vârstă de 45 de ani, a candidat ca independent la alegerile prezidențiale din 2020, când a primit aproximativ 70.000 de voturi în 12 state din SUA.

Confirmarea vine după ce contul de Twitter al rapperului a fost restaurat după preluarea de către Elon Musk a platformei sociale. West a fost interzis pentru încălcarea politicilor Twitter după ce a publicat mesaje antisemite în octombrie.

Mai exact, Kanye West a avut conturile de Instagram și Twitter restricționate temporar luna trecută, iar producătorul german de echipament sportiv Adidas a anunţat că încheie colaborarea sa cu artistul, punând capăt fabricării produselor din marca Yeezy. Colaborarea dintre Adidas şi starul hip-hop din Statele Unite a fost multă vreme una dintre cele mai profitabile din industria modei.

West a scris duminică pe Twitter că postează pentru a testa dacă contul său funcţionează, apoi a scris „Shalom” într-un alt tweet.

Controverse după declaraţiile artistului

Balenciaga, Adidas și Gap au fost doar câteva dintre numeroasele mărci și companii care au rupt legăturile cu Ye, după ce acesta s-a confruntat cu o acuzaţii dure din cauza comentariilor sale antisemite.

În ciuda relației strânse a rapperului cu Balenciaga și cu directorul său de creație, Demna Gvasalia, casa de modă franceză a fost una dintre primele mărci care a rupt parteneriatul cu West, relatează sports.yahoo.com.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: