Armin van Buuren este recunoscut la nivel mondial pentru inovație în materie de tehnologie folosită la show-urile Armin Only și Armin Only Intense. Un exemplu a fost introducerea în show-urile sale a unui dispozitiv de control a luminilor prin senzori aplicaţi pe braţele lui, tehnică pe care a adus-o şi la festivalul Untold din Cluj Napoca, informează iconcert.ro. 

„N-ar trebui să spun asta, dar anul viitor se va întâmpla ceva special!” a   spus Armin van Buuren la Untold 2018. 
 
Armin van Buuren a promis încă de anul trecut, că pentru ediţia aniversară din acest an va pregăti un show special pentru fanii din România care, anul trecut au stat mai bine de 8 ore în faţa scenei principale a festivalului UNTOLD. Artistul promite că „ARMIN UNTOLD” va însemna momente incredibile care vor depăși orice așteptări, iar organizatorii spun că va fi show-ul anului în Europa.

De la an la an a crescut publicul care îl așteaptă în faţa scenei, au crescut emoțiile atât pentru fani cât şi pentru artist, dar au crescut şi orele show-ului său, fiind de departe cele mai lungi set-uri puse pe scena unui festival din lume.

Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur şi Oscar and The Wolf se regăsesc printre primele nume confirmate la ediţia aniversară a festivalului UNTOLD, ce va avea loc în perioada 1-4 august 2019, la Cluj-Napoca. 

Sursa foto: Eventraveler.com