Evenimentul Zilei > EVZ Special > UNDE TV, editie speciala: Biserica si statul, banii, spitalele si catedralele
UNDE TV, editie speciala: Biserica si statul, banii, spitalele si catedralele

UNDE TV, editie speciala: Biserica si statul, banii, spitalele si catedralele

Robert Turcescu va asteapta comentariile in emisiunea VIDEOCRATIA, de la ora 21.00

Guvernul n-ar mai vrea sa dea bani pentru construirea unor lacasuri de cult si nici pentru Catedrala Minturirii Neamului. Noul ministru al Finantelor a declarat ieri ca e nevoie de bani mai multi pentru construirea si refacerea scolilor. Tot ieri insa, a avut loc o discutie intre Patriarhul Daniel si premierul Ciolos in urma careia se pare ca se vor gasi in continuare fonduri pentru salarii marite in rindul preotimii, dar si pentru sprijinirea construirii unor biserici.

Diseara, in emisiunea VIDEOCRATIA pe UNDE TV, o discutie despre relatia dintre statul roman laic si Biserica Ortodoxa Romana.

Ce e fals si ce e adevarat in lozinca "Vrem spitale, nu catedrale!"? Ar trebui stopata sau continuata finantarea de catre stat a proiectului Catedralei Minturii Neamului?

Sunati chiar acum prin Skype la ID: unde.tv si diseara, de la ora 21.00, veti fi apelati de echipa UNDE TV pentru a intra in direct sa va spuneti punctul de vedere in legatura cu aceasta tema.

In emisiunea din aceasta seara discutam si despre reforma politica propusa de PNL, dar si despre ghinionul bucurestenilor numit RADET.

Ne vedem pe UNDE! Tv.