Unde te ascunzi dacă vine Apocalipsa

Unde te ascunzi dacă vine Apocalipsa

Teoretic, nicăieri nu suntem în siguranţă. Cu toate acestea, în cazul unui dezastru de mari proporţii, se pare că există câteva locuri în lume care oferă o oarecare protecţie.

Cel mai bine pregătiţi pentru caz de primejdie sunt mormonii, locuitori ai statului Utah din vestul Statelor Unite, conform infoniac.com.

Consecvenţi unor tradiţii ancestrale, mormonii aşteaptă în orice moment sfârşitul lumii, ţinând în depozite special amenajate produse alimentare pentru cel putin un an de zile şi cultivând în permanenţă plante comestibile, chiar dacă nu au nevoie de ele.

Următorul loc sigur menţionat se află tot în Statele Unite: Cheyenne Mountain, Colorado. Adăpostul se află chiar în pântecele muntelui, a cărui rocă îl apără. Iar ipoteza prăbuşirii adăpostului este sinonimă cu cea a prăbuşirii muntelui. Adăpostul este prevăzut cu şase generatoare diesel, pentru alimentare cu apă naturală proprie şi sistem propriu de filtrare, care purifică apa biologic, radiologic şi nuclear! <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/0ST56RPexUs?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/HXiYyq1QIAU?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Coreea de Nord, Londra şi Rusia

Ne puteți urmări și pe Google News

Alt loc bine pregătit în caz de Apocalipsă este Phenian, Coreea de Nord. Nu este un secret că în nordul Coreei s-au construit adăposturi pentru cazul unui atac aerian. Ele sunt instalate în tunelurile de metrou, şi construite mult supradimensionat faţă de cele clasice.

Pentru preşedinte şi pentru guvern au fost construite tuneluri speciale, cu acces direct din palatul prezidenţial.

Nord coreenii însă nu au prevăzut nimic pentru asigurarea hranei, a apei si pentru purificarea aerului în cazul contaminării atmosferice, prin urmare protecţia este relativă.

Adăpostul militar Pindar, din Londra, situat în plin oraş, pe strada Whitehall Pindar, este şi el sigur. Numele adăpostului este preluat de la poetul grec Pindar a cărui casă a rămas singură în picioare după ce oraşul fusese distrus. Şi muntele Yamantau, din Federaţia Rusă are calităţi "antiapocaliptice".

Construit în epoca sovietică, acest adăpost din interiorul munţilor Urali, încă mai păstrează unele secrete de odinioară, informaţiile despre el fiind clasificate. Se ştie că aici se pot adăposti 60.000 de oameni, care au asigurate apa şi hrana pentru câteva luni. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/dmSblwFurbI?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> 60.000 de oameni pot sta în adăpostul din muntele Yamantau, Federaţia Rusă Citiţi şi:

  • Vine cea mai mare ameninţare la adresa omenirii. VEZI de unde vine Apocalipsa!
  • Panică la Moscova, după ce nori verzi au acoperit cerul. Ruşii au crezut că a venit Apocalipsa